banner69

Özel halk otobüslerine denetim

banner113

Malatya’da toplu taşım hizmeti yürüten MOTAŞ, özel halk otobüslerinde klima kontrolü yaptı

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 20.07.2017, 10:38 20.07.2017, 16:30 Taşıma Dünyası
Özel halk otobüslerine denetim

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde daha rahat bir seyahat yaptırabilmek amacıyla MOTAŞ, gerek şirkete ait olan araçlarda gerekse özel halk otobüslerindeki kontrollerini sıklaştırdı.

Toplu taşımada yolcu memnuniyetine büyük önem veren MOTAŞ, araç bakımlarıyla birlikte yenilikler yapmayı da sürdürüyor. Yapılan yenilikleri değerlendiren MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşımada Türkiye’de iyi bir yere sahip olduğunu belirterek; “araçların yaş ortalamasında Türkiye’de ilk beş ilin arasındayız. Ancak bu bizim için yeterli değil. Müşteri memnuniyeti bizim için en öncelikli hedeftir. Filomuzu imkânlar elverdikçe yenilerken bir yandan da elimizdeki araçları yıllık bakıma alarak tüm eksiklikleri gideriyoruz. Bakımdan sonra kaportalarındaki yıpranmış, ezilmiş bölgeleri de onararak atölyemizde boyayıp hizmete hazır hale getiriyoruz. Öte yandan düzenli olarak araçlarımızın klima bakımlarını yaptırıyoruz. Amacımız daha rahat araçlarla ve daha serin bir ortamda halkımıza seyahat imkânı sunmaktır. Bu kapsamda bize bağlı olarak çalışan halk otobüslerini de belli aralıklarla kontrol ediyoruz. Tespit ettiğimiz eksiklerini gidermeleri için işletmecilerimize belli bir süre veriyoruz”  dedi.

Şirketimiz yeniliklere açık

Her yıl düzenli olarak yaptırdıkları müşteri memnuniyeti anketine yansıyan ve çağrı merkezine iletilen yolcu bildirimlerini de göz önüne alarak şirketin işleyişinde revizeler yaptıklarını belirten MOTAŞ Genel Müdürü, “şirketimiz yeniliklere açıktır. Günün şartlarıyla uyum içerisinde hizmet verebilmek ve en iyisine layık gördüğümüz yolcularımıza modern bir ortamda seyahat imkânı sunma gayretindeyiz.Bize ulaşan tüm bildirimleri titizlikle inceliyor ve yeni yatırımlar yaparken bu bildirimleri dikkate alıyoruz. Hedefimiz sorunsuz bir toplu taşım ve şehrimizin insanları için güzel yarınlar hazırlamaktır. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyüyen ve gelişen Malatya’ya layık bir toplu taşıma hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159