Şanlıurfa Belediyesi 32 Ford kamyon, 6 Ford minibüs aldı

banner113

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetinde kullanılmak üzere 32 adet Ford Kamyon, 6 adet Ford Transit minibüs olmak üzere içinde iş makinelerinin de yer aldığı 56 araçlık yatırım yaptı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 15.02.2021, 21:52 22.02.2021, 15:17 Erkan YILMAZ
Şanlıurfa Belediyesi 32 Ford kamyon, 6 Ford minibüs aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ferit Dağdeviren Alınan yeni araçlarla ilgili bilgiler aktardı.Envantere kazandırılan 56 yeni aracın tanıtım programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül:” Belediyemiz halka daha hızlı hizmet sunmak maksadıyla yeni araçları bünyesine katarak halkın hizmete daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmasını sağladık. Tasarruf eden zarar görmez bizler de araç kiralamak yerine satın alarak uzun vadede tasarruf etmiş oluyoruz. Yaptığımız her tasarruf halkımıza hizmet olarak geri dönüyor. Daha yaşanılabilir ve daha mutlu bir Şanlıurfa hedefi ile halkımızın duasını da alarak çalışmaya, memleketimize hizmet etmeye devam edceğiz” dedi.

Programa, Başkan Beyazgül’ün yanı sıra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159