25. yıla özel VolvoFH16 Agit Nakliyat’a teslim edildi

banner113

Temsa İş Makinaları, yurtiçi ve yurtdışı frigorifik taşımacılık hizmeti sunan Agit Nakliyat’a distribütörlüğünü yürüttüğü Volvo FH16 750 HP 4x2 teslimatı gerçekleştirdi. 25. yıl özel konseptliVolvo FH16 750 HP 4x2, yüksek beygir gücü, yakıtverimliliği ve konforlu kabiniyle öne çıkıyor.

banner114
LOJİSTİK 18.09.2019, 13:11 18.09.2019, 13:17 Taşıma Dünyası
25. yıla özel VolvoFH16 Agit Nakliyat’a teslim edildi

Agit Nakliyat, Volvo Trucks Türkiye distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları’ndan, 25.yıl özel konseptli Volvo FH16 750 HP 4x2 çekiciyi teslim aldı. Agit Nakliyat’ın filosundaki Volvo araçlar 8 adedeulaşmış oldu. Yakıt verimliliği ve sürüş güvenliği ile öne çıkan ürün,yüksek beygir gücü,retarder vebixenon farıylasürüş kolaylığı sağlarken,özel tasarlanmış XL geniş kabin,kahve makinası,mikrodalga fırın,elektrik başlıklı kumandalı yatak veüst segment koltuğuyla da benzersiz konforsunuyor.

Temsa İş Makinaları Altunizade ofiste gerçekleşen teslimat törenindeAgit Nakliyat firma ortağı Serhan Araç, Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya ve Temsa İş Makinaları Saha Satış Müdürü Umut Şahin hazır bulundu.

Agit Nakliyat firma ortağı Serhan Araç “Volvo Trucksmarkasıyla 2013 yılından beri çalışıyoruz. Genellikle özel sipariş araç alımı yapıyoruz. Volvo Trucks markası da ihtiyacımıza uygun çözümler sunarak, satış vesatış sonrası hizmetler konusunda uzman kadrosu ve yaygın yetkili servis ağı ile yola devam etmemizde önemli rol oynuyor.Volvo FH16 750 HParacımızı25.yılözel konseptiyle filomuza dahil etmekse bizim için ayrıca değerli. Satış sonrası hizmetlerdeki başarısıyla da ön plana çıkan Volvo Trucks ekibinin desteğinde oldukça memnunuz. Daha nice yıllar birlikte çalışmayı arzu ediyoruz.” dedi.

Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya iseVolvo Trucks’ınhizmet odaklı yaklaşımına dikkat çekerek “Yurtiçi taşımacılıkla başlayıp kısa zamanda Avrupa frigorifik taşımacılıkta daadından söz ettiren Agit Nakliyat’asegmentinin en güçlü çekicisi ve Türkiye’nin ilk 25.yıl özel konseptli Volvo FH16 750 HP aracını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. İşbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inancımız sonsuz” açıklamasında bulundu.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159