Albayrak Grubu 100 Mercedes Axor ve Atego aldı

banner113

Albayrak Grubu’nun 100 adet Mercedes-Benz Axor ve Atego model kamyon alımı kapsamında Trabzon’da Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde Albayrak Grubu ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri, bir araya geldiler.

banner114
LOJİSTİK 30.11.2014, 17:40 30.11.2014, 17:45 Taşıma Dünyası
Albayrak Grubu 100 Mercedes Axor ve Atego aldı
Albayrak Grubu’nun 100 adet Mercedes-Benz Axor ve Atego model  kamyon alımı kapsamında Trabzon’da Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar  tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde Albayrak Grubu ve Mercedes-
Benz Türk yöneticileri, bir araya geldiler. 

Törene, Albayrak Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak, Genel Müdür Hanefi Akturan, Mercedes-Benz Türk Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hassoy Genel Koordinatörü Mustafa Sarı ve Kamyon Satış Müdürü Muharrem Eğrioğlu ve bu işbirliğinde görev alan çalışanlar katıldı.   

Katı atık yönetimi, madencilik inşaat sektörü, lojistik, sanayi, medya ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Albayrak Grubu 1.100 adetlik araç parkını Mercedes-Benz marka kamyonlardan duyduğu memnuniyet sebebiyle Axor ve Atego’larla güçlendirdi. Albayrak Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak, “Mercedes-Benz her zaman ilk tercihimiz olmuştur. Araçların düşük emisyona sahip olması, yakıt ekonomisi sağlayan dayanıklı motorları, yayın servis ağı kadar kamyonların ve markanın vgüvenilir bir çözüm ortağı olması belirleyici etkenlerdir“ şeklinde konuştu. 

Mercedes-Benz Türk Filo Satış Müdürü Alper Kurt, alınan yeni araçların hayırlı olmasını diledi, “BlueTech teknolojisi ile hem ekonomik hem çevreci olma özelliğine sahip kamyonlarımız ve hizmet seçeneklerimizle Mercedes-Benz Türk olarak, ülkemizin her yerinde yeni proje ve yatırımlara, her türlü yeni oluşumlara destek olmaya hazırız” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159