Alışan Lojistik filosunu elektrikli araç yatırımı ile büyütüyor

banner113

Lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Alışan; sektörde örnek teşkil edecek çevre dostu uygulamalarına devam ediyor. Bu doğrultuda hayata geçirdiği yeni kiralama ile birlikte filosunda çevre dostu araç yatırımını da başlatıyor.

banner114
LOJİSTİK 14.07.2014, 11:55 14.07.2014, 12:51 Ekrem Özcan
Alışan Lojistik filosunu elektrikli araç yatırımı ile büyütüyor
1985 yılından bu yana lojistik sektöründe faaliyet gösteren Alışan Lojistik, çevreye saygılı ve sürdürülebilir yaşama duyarlı uygulamaları ile lojistik sektörünün öncüleri arasında yer alıyor.

Tüm lojistik hizmetlerini en hızlı ve en güvenilir şekilde sunmayı kendine ilke edinen Alışan Lojistik, sektördeki büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne sererek, geniş araç filosu ve gelişmiş depolama sistemi  ile daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla 2014 yılında da filo yatırımı için düğmeye basıyor.


Bu doğrultuda sürdürülebilir yaşama ve yeşil lojistik uygulamalarına verdiği değeri eFiorino Combi ideal şehir içi elektirkli araç yatırımıyla bir kez daha gösteren Alışan Lojistik, bu tek elektrikli araç sayesinde 1 yılda karbon salınımını 5,76 ton azaltacak.


Alışan Lojistik’in filosuna eklediği eFiorino Combi ideal şehir içi elektrikli aracın; 4 saat ve 8 saat olmak üzere tam şarj edilebilecek 2 opsiyonu bulunuyor. Menzili 100 km olan araç, özellikle 4 saatlik orta hızlı şarj kullanılarak ara şarjlar ile bu menzili gün içinde arttırma imkanı sağlıyor. Elektrikle çalışan ve karbon salınımını sıfıra indiren aracın, debriyajsız ve sessiz olması da rahat bir sürüş keyfi sunuyor.


Yeni elektirkli araç yatırımı ile sürdürülebilir yaşama ve çevre korunmasına sağladığı katkıyı bir kez daha gözler önüne seren Alışan Lojistik, daha yeşil ve daha temiz bir çevre adına çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159