Alışan Lojistik'ten Konya'ya yeni yatırım

banner113

Son dönemde yurtiçi nakliye alanındaki dağıtım hizmetlerine Konya’da açtığı yeni operasyon merkezini de ekleyen Alışan Lojistik, bölgedeki yatırımlarını sürdürüyor. Alışan Lojistik, Konya’da 5.000 palet kapasiteli depo yatırımını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

banner114
LOJİSTİK 16.11.2016, 14:18 16.11.2016, 14:25 Taşıma Dünyası
Alışan Lojistik'ten Konya'ya yeni yatırım
Alışan Lojistik; müşterilerine çözüm odaklı, kaliteli ve farklılık yaratan hizmetler sunmak için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Marmara, Trakya, Ege Bölgesi ve Çukurova Bölgesi’nden sonra tüm İç Anadolu Bölgesi’ne de etkin bir şekilde hizmet sunmayı amaçlayan Alışan Lojsitik, Konya’ya yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor.

Bölgede geçen sene hizmete açtığı yurt içi nakliye operasyon merkezinin yanı sıra,
son olarak 5000 palet kapasiteli 3500 m2 kapalı alan ve 5000 m2 açık alanı kapsayan yeni deposunu hizmete sunuyor. Alışan Lojistik’in Konya’daki yeni yatırımı, faaliyete geçiyor.

Bunun yanısıra Konya Organize Sanayi Bölgesi içinde Özmal bir depo için de inşaatın da temelleri atılmış durumda. Bu tesisin de Nisan 2017’de faaliyet geçmesi planlanıyor.

Yeni Depo tesisi ile ilgili görüşlerini aktaran 
Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan: “Alışan Lojistik olarak kalite yönetim sistemlerini tam olarak uyguluyoruz. Gerçekleştirdiğimiz tüm operasyonların eksiksiz ve sağlam olarak doğru zamanda, doğru adreste olması için çalışıyoruz. Bunun için kendimizi sürekli olarak geliştiriyor ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda Marmara, Trakya, Ege Bölgesi ve Çukurova Bölgesi’nden sonra tüm İç Anadolu Bölgesi’ne de etkin olabilmek için Konya’da da yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Yeni yatırımımız ile bölgede konumlanış birçok büyük ve modern Sanayi Kuruluşu’nun en yakın partneri olarak bulunmak ve lojistik alanındaki birikimlerimiz ile bölge ekonomisine değer katmak istiyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159