Alışan Lojistik’ten öğrencilerin gelişimine destek

banner113

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün düzenlediği “Tedarik Zinciri Kampı” temalı etkinlik tamamlandı. 6-7 Şubat tarihleri arasında düzenlenen etkinliğin sponsorluğunu, başarılı üniversite öğrencilerinin gelişimine yaptığı katkılarla dikkat çeken Alışan Lojistik üstlendi.

banner114
LOJİSTİK 13.02.2018, 16:31 13.02.2018, 16:37 Taşıma Dünyası
Alışan Lojistik’ten öğrencilerin gelişimine destek

Türkiye pazarının en önde gelen lojistik hizmet sağlayıcılarından biri olan ve kısa bir sürede hızlı tüketim malları ve kimyevi maddeler lojistiği alanında pazar lideri olmayı başaran Alışan Lojistik, üniversitelere verdiği destekle ön plana çıkmaya devam ediyor. Son olarak Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen “Tedarik Zinciri Kampı”na sponsor olan firma, endüstri üniversite işbirliği adına önemli bir desteğe imza attı.

Çok sayıda öğrenci ve sektör temsilcisinin katıldığı etkinlikte Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, okulun oditoryum salonunda “Tehlikeli Madde Lojistiği” içerikli bir sunum gerçekleştirdi. Sunum kapsamında Alışan Lojistik’in hizmet verdiği alanlara, tehlikeli malların taşınma sürecine ve konu ile ilgili yapılması gerekenlere değinildi.

Geleceği şekillendirmenin ancak geleceği inşa etmekle mümkün olabileceği felsefesinden yola çıkan ve sektöre yön vermeyi hedefleyen Alışan Lojistik, üniversite işbirliklerine önümüzdeki dönemde de devam etmeyi planlıyor.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159