banner69

Anadolu Isuzu’nun Şampiyonu OMEKS filosunda

banner113

Anadolu Isuzu’nun Şampiyonu 6 NPR 8 Long Lojistik Devi OMEKS filosunda

banner114
LOJİSTİK 14.05.2014, 11:28 14.05.2014, 11:32 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu’nun Şampiyonu OMEKS filosunda
Anadolu Isuzu’nun Şampiyonu  6 NPR  8 Long Lojistik Devi OMEKS filosunda

Anadolu Isuzu‘nun Şampiyon lakaplı  N  serisi kamyonları, Türkiye’nin P.O.P. ve Kampanya Lojistiği alanında hizmet veren ilk ve tek Lojistik firması OMEKS taşımacılık filosunda da  yerini aldı. 6 adet NPR8 Long düzenlenen bir törenle teslim edildi..

OMEKS adına Lojistik Müdürü Ali ÖZYAR, Anadolu Isuzu Yetkili Satış Bayisi Bursa Ağır Vasıta A.Ş. Genel Müdürü Ahmet UĞUR  ve BAV Satış Şefi İnci KAPLAN katıldı.

Bünyesinde 20 adet çekici, kamyon ve 30  adet kamyonet bulunan OMEKS Lojistik, sağlamlık, motor ömrü, yaygın servis ağı ve yakıt ekonomisi nedenleriyle tercih ederek filosuna kattığı   Anadolu Isuzu’nun NPR 8 Long model kamyonları  firmanın faaliyette bulunduğu bir çok  bölgede  hizmet verecek.

Gebze merkez olmak üzere , Ankara, Adana, Antalya, İzmir, Bursa, İstanbul Avrupa ve Samsun bölge yapılanmasını tamamlamış olan OMEKS Lojistik’in depo kapasitesi 25 bin metrekarenin üzerinde..

Hasarsız teslimat ve terminlerde, başarı oranı neredeyse yüzde yüz olan OMEKS Lojistik, Türkiye’nin tüm bölgelerinde, eş zamanlı nakliye, montaj, de-montaj ve aktivite hizmetleri veriyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159