Ankara Akbaba Nakliyat Profesyonel Ev Ofis Taşımacılığı

banner113

Ev ve ofis taşımacılığında nakliye işlerinizi kendinize dert etmeyin. Yılların getirmiş olduğu deneyim ve tecrübeyle nakliye öncesinde yaşanan tüm streslere son veriyoruz.

banner114
LOJİSTİK 07.02.2017, 13:11 07.02.2017, 13:34 Taşıma Dünyası
Ankara Akbaba Nakliyat Profesyonel Ev Ofis Taşımacılığı

Ev ve ofis taşımacılığında nakliye işlerinizi kendinize dert etmeyin. Yılların getirmiş olduğu deneyim ve tecrübeyle nakliye öncesinde yaşanan tüm streslere son veriyoruz. Son teknoloji araçlarımız ve ekipmanlarımızla Ankara başta olmak üzere kusursuz düzeyde müşterilerimize hizmet sağlamaktayız. 10 Adet evden eve taşıma aracımız ve 70 kişilik personel kadromuzla ev, ofis tipi taşınmalarınız başta olmak üzere tüm sunmuş olduğumuz hizmetlerde kusursuzluğu hedeflemekteyiz.

Ev taşıma hizmeti hassasiyet gerektiren bir iş koludur. Bu konuda nakliye hizmeti alacağınız firmayı daha önceden çok iyi düzeyde araştırmanız gerekmektedir. Firmanın kendine ait araçlarını, yetki belgelerini ve bünyesinde çalışan maaşlı personellerinin olması firmanın ne kadar düzeyde profesyonel ve ciddi olduğunu yansıtmaktadır. Bu tür firmaları seçmeniz sizlerin daha kaliteli hizmet almanızı etkileyecek unsurlardır.

Ankara evden eve nakliyat hizmetlerine başlamadan önce taşınacak olan müşterilerimize ilk olarak ücretsiz ekspertiz hizmeti vermekteyiz. Eksperimiz ev içindeki tüm eşyaları detayları bir şekilde inceledikten sonra size uygun bir program yapar. Bu programın kapsamı içerisinde ise hangi ambalajlama malzemelerinin kullanılacağı, kaç kişilik personelin hizmet vereceği, asansörlü eşya taşımacılığı ekipmanlarına yer verilip verilmeyeceği, eşyanın alınacağı ve gideceği kat durumu gibi birçok ayrıntıyı önceden değerlendirir. Müşterimize hizmet kapsamımız hakkında detaylı bilgi verdikten sonra belirtmiş olduğunuz tarihlerde sigorta ve sözleşme kapsamında eşyalarınız taşınır.

Akbaba Nakliyat tüm çalışmalarında kalite ve güveni esas alan bir lojistik şirketidir. Özellikle ev eşyası nakliye konusunda Ankara başta olmak üzere Türkiye’de en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiştir.

43 Yıllık tecrübemize güvenerek yüksek kalitede nakliye hizmeti sağlamayı prensiplerimiz arasında görüp tüm bireysel ve kurumsal taşımacılık ihtiyaçlarınızda Ankara’da en çok tercih edilen nakliye firmasıyız. Evden eve nakliyat hizmetlerimiz dışında; şehir içi nakliyat, şehirlerarası taşımacılık, parça eşya taşıma, ev eşyası depolama gibi alanlarda nakliye çözümleri üretmekteyiz.

Akbaba evden eve nakliyat ile son model araçlarımız ve deneyim sahibi personel kadromuz ile alabileceğiniz en iyi hizmeti sizlere sunuyoruz.
 



Yorumlar (1)
atakan nakliyat 7 yıl önce
evden eve nakliyat ankara
banner117
15
açık
banner159