Arıç Lojistik, 40 Volvo çekiciyi filosuna kattı

banner113

Mersin merkezli Arıç Lojistik, araç filosunu yeni Volvo FH 500, Euro 6 çekiciler ile güçlendirdi. 4,5 milyon Euro’luk yatırımları çerçevesinde 40 adet yeni Volvo FH çekicileri teslim alan Arıç Lojistik, alımlarında Volvo Mavi Servis Kontratı avantajlarından da yararlandı.

banner114
LOJİSTİK 13.06.2016, 14:30 13.06.2016, 14:38 Taşıma Dünyası
Arıç Lojistik, 40 Volvo çekiciyi filosuna kattı
2003 yılından bu yana Mersin merkezli olarak hizmet veren Arıç Lojistik, Türki Cumhuriyetleri, tüm Avrupa ülkeleri, İran ve Irak bölgeleri ile yurtiçine yönelik lojistik hizmetleri sunuyor. Özellikle frigo taşımacılığı alanına yoğunlaşan Arıç Lojistik, yeni teslim aldığı 40 adet Volvo FH 500 Euro 6 çekici ile filosundaki araç sayısını 160’a yükseltti. 

Orhanlı’daki Volvo Trucks Center’da gerçekleştirilen teslimat törenine Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut, Arıç Lojistik Genel Müdürü Bahattin Arıç, Volvo Group Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Volvo Group Satış Sonrası Direktörü Gökhan Bingöl katıldı.

Arıç Lojistik Genel Müdürü Bahattin Arıç, hizmetlerinde yüzde 90 oranında frigo taşımacılığına yöneldiklerini ve 60 milyon liralık bir ciroya sahip olduklarını belirterek “Hizmet alanımızda, sürücülerimize büyük iş düşüyor. Sürücülerimizin deneyim ve performansları, hizmet kalitesinin artmasındaki katkılarının yanı sıra zaman ve yakıt başta olmak üzere tasarruf sağlamamızda belirleyici oluyor. Bu nedenle onların da konforu ve güvenliğini düşünerek araç seçimimizi yapıyoruz. Böylece sürücülerimizin motivasyonu ile hizmet kalitemizi daha da yükseltiyoruz. Yeni araçlarımızda Volvo’yu tercih etmemizde araçların kalitesi ve performansı kadar sürücülerimizin beklentileri de belirleyici oldu” dedi. 

Uzun yol sürücüleri, Volvo tercih ediyor 
Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada lojistik hizmetlerinde kalifiye sürücünün önemini vurgulayarak “Sektörde deneyimli sürücüler ile çalışmak önemli. Deneyimli uzun yol sürücüleri için ideal kriterleri sağlamak gerekiyor. Volvo Trucks olarak sürücü konforu ve güvenliğinde lideriz. Sürücülerin talepleri de bize bunu gösteriyor” dedi. 2016 yılında Euro 6 satışlarında hedeflerinin yüksek olduğunu belirten Tuğut, “Her ne kadar 2016’da birçok nedenle 16 ton ve üzeri Türkiye ağır vasıta pazarının geçen yıla göre daralması beklense de Euro 6 emisyonlarında lider olarak hedeflerimiz yüksek” diye belirtti.  

Mersin, Türkiye’deki lojistik sektöründe İstanbul’dan sonra ikinci sırada
Volvo Group Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise Mersin’in Türkiye lojistik sektöründeki önemine değindi. Mersin’in Türkiye lojistik sektöründe İstanbul’dan sonra ikinci önemli üs olduğunun altını çizen Karataş, “Volvo Trucks olarak Mersin bölgesinde iyi bir çekici pazar payına sahibiz. Bu yıl Mersin’deki pazar payımızı daha da yukarılara çıkartmayı hedefliyoruz” dedi. 

Volvo Servis Kontratları ile müşterilerimizin verimliliğini arttırıyoruz 
Volvo Group Satış Sonrası Direktörü Gökhan Bingöl, Arıç Lojistik’in araç alımının Volvo Mavi Servis Kontratı’nı kapsadığını belirterek bu sayede araç verimliliğini optimize edeceklerini belirtti. Gökhan Bingöl açıklamasında; “Servis Kontratları çerçevesinde müşterilerimizin hizmet alanı, çalışma koşullarına göre her araca özel ayrı bir bakım planlaması yapıyoruz. Yapılan servis kontratı kapsamında tüm servis ve bakım hizmetleri, orijinal Volvo parçaları kullanılarak tecrübeli teknisyenler tarafından yürütülüyor. Koruyucu bakımı içeren Mavi Kontrat, aracın kullanım koşullarına uygun Volvo Optimize Servis Planı ile önceden belirlenmiş tüm kontrollerini, orijinal yedek parça ve malzemelerini içeriyor. Bu sayede araçların yüksek kalitesi korunurken, sağlanan bakım ile aracın ilk günkü performansıyla yollarda geçirdiği zaman arttırılıyor. Birçok parametreye bağlı olmak ile birlikte araçların bakım aralığını 75.000 km’ye kadar uzatabiliyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159