Arkas Lojistik 10 TIRSAN treyler aldı

banner113

Arkas Lojistik 10 adet Tırsan SHG.S 40 konteyner taşıyıcı semi treyleri, Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı.

banner114
LOJİSTİK 28.01.2015, 12:48 28.01.2015, 13:31 Taşıma Dünyası
Arkas Lojistik 10 TIRSAN treyler aldı
Arkas Lojistik 10 adet Tırsan SHG.S 40 konteyner taşıyıcı semi treyleri, Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı. Satışı gerçekleştirilen araçların teslimat töreni, Arkas Lojistik Satın Alma Uzmanı Fatih Gümüş, Operatör Şefi Yusuf Saraç ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımı ile gerçekleşti.

Arkas Lojistik Satın Alma Uzmanı Fatih Gümüş gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada: “Avrupa standartlarında araç üretiyor olması Tırsan markasını öncelikli tercih etme sebebimiz. DAF-Tırsan’ın üstün satış sonrası hizmetleri ve Tırsan araçların ikinci el değerinin yüksek oluşu da tercihimizi destekledi,” dedi. 

DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek teslimatı gerçekleşen araçlar hakkında, “Tırsan konteyner taşıyıcı araçların şasisinin cıvata bağlantılı olması sayesinde yedek parça tedariki ve servis süresi azaltılarak verimlilik artmaktadır. Öte yandan, teslim ettiğimiz bu araçlarda olduğu gibi aracın şasi altında jeneratör taşımaya uygun olması da frigo konteyner taşırken soğutma ünitesini beslemek bakımından büyük avantaj. Tırsan konteyner taşıyıcılar 20 ft ile 45 ft arasında ebatlarda konteyner taşıyabilmektedir. Galvanizli şasi ise araçların ikinci el değerinin korunmasını, işletme maliyetlerinin düşürülmesini sağlamaktadır,” açıklamasında bulundu. Özel deveboynu tasarımının operasyonel verimliliği artırdığı Tırsan Konteyner Taşıyıcı, 6 x 2 Jost konteyner kilidi ile donatılmıştır.

2002 yılında kurulan ve merkezi İzmir olan Arkas Lojistik’in Rusya, Azerbaycan, Gürcistan ve Ukrayna’da, yurtiçinde ise İzmir, İstanbul, Trabzon, Samsun, Konya, Eskişehir, Karaman, Mersin, Gaziantep, Bursa ve Antalya’da ofisleri bulunmaktadır. Firma, ulusal ve uluslararası ölçekte deniz, hava, kara, demiryolu ve kombine taşımalarının yanı sıra proje taşımacılığı ve özel ekipman taşımacılığı alanında da müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159