Armutçuoğlu 22 yıllık IVECO Servisini yeniledi

banner113

Trabzon’da 1994’te kurulan ve 1997’den beri IVECO yetkili servisi olarak hizmet veren Armutçuoğlu, yaptığı yatırımla 22 yıllık tesisini yeniledi. Mevcut tesis de aynı anda 4 adet araca hizmet verilebilirken yeni tesiste aynı anda 7 adet araca hizmet verilebiliyor.

banner114
LOJİSTİK 16.01.2020, 09:10 16.01.2020, 09:19 Taşıma Dünyası
Armutçuoğlu 22 yıllık IVECO Servisini yeniledi

Yeni tesis 2,900 metrekaresi kapalı olmak üzere 4,600 metrekarelik bir alana sahip.. Kaporta kısmında da yeni bir boya fırını var. Trabzon’u iç kentlere bağlayan yol üzerine kurulu tesis lojistik operatörleri için ideal bir konumda.






22 yıldır hizmet veriyoruz

IVECO, Trabzon’daki yetkili servisinin yeni tesislerinin açılışını gerçekleştirdi. Armutçuoğlu Yetkili Servisi markanın tüm ürün yelpazesine hizmet sunacak. Törene müşteriler, IVECO yönetimi ve çalışanları katıldı. Açılış konuşmasında tesisin sahibi Necati Armutçuoğlu şunları söyledi; “Trabzon bölgesine 22 yıldır hizmet ediyor olmaktan gurur duyuyoruz, müşterilerimizi ve IVECO markasını daha iyi desteklemek için bu yeni ve modern tesislere yatırım yaptık. Bu bağlamda personel sayımızı da gelecek yıl 25’ten 35’e yükselteceğiz”.



3.5 ton ve üzeri kamyon segmentinde yüzde 8’paya sahibiz


IVECO Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz, hızlı büyüyen bir marka olduklarını ve son 9 yılda pazar paylarını ikiye katladıklarını belirterek, “3,5 ton ve üzeri kamyon segmentinde yüzde 8’lik pazar payımızla üçüncü markayız. Armutçuoğlu gibi teknik servislerin başarımıza etkisi, katkısı büyük. Daima müşterilerimize yakın olmayı hedefliyoruz, ihtiyaç duydukları araçları sağlıyor, en iyi servis hizmetini sunuyoruz. Necati Armutçuoğlu ve ailesine IVECO’ya olan güvenleri ve bu modern tesise yaptıkları yatırımları için teşekkür ederim, tüm IVECO ailesine hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Tören sırasında IVECO Genel Müdür Yardımcıları Yıldırım Tanılkan ve Tansu Giz, Necati Armutçuoğlu’na anısal bir plaket sundu. Kurdele kesme töreni ve resmî açılışta müşteriler de yoğun katılım gösterdi. Kurdele kesme törenine IVECO yetkililileri, Necati Armutçuoğlu ve ailesi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve milletvekilleri katıldılar.



 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159