Armutçuoğlu Trabzon’da ikinci 3S IVECO tesisini açtı

banner113

Armutçuoğlu, ikinci 3S tesis yatırımıyla tüm IVECO araçları için müşterilere satış, servis ve parça desteği sağlayacak. Trabzon’u iç kentlere bağlayan yol üzerine kurulu tesis, lojistik operatörleri için ideal bir konumda.

banner114
LOJİSTİK 10.11.2020, 15:07 Erkan YILMAZ
Armutçuoğlu Trabzon’da ikinci 3S IVECO tesisini açtı

Armutçuoğlu, Ocak 2020’de açılan yetkili servis noktasının ardından gösterdiği üstün performans ile hafif, orta ve ağır vasıta segmentleri için satış ve destek yetkilerini elde etti. Böylece IVECO’nun Trabzon’da hem satış hem de satış sonrası için tek yetkili noktası hâline geldi. Pandemi dolayısıyla basın ve müşterilerle birlikte bir açılış töreni düzenlemeyen Armutçuoğlu, bunun yerine yerel radyoda, basında ve açık hava reklam alanlarında tesislerinin açılışını yoğun bir iletişim kampanyasıyla duyurdu.

22 yıldır Trabzon bölgesine hizmet ediyoruz

Armutçuoğlu şirket sahibi Necati Armutçu şunları söyledi; “Trabzon bölgesine 22 yıldır hizmet ediyor olmaktan gurur duyuyoruz, müşterilerimizi ve IVECO markasını daha iyi desteklemek için bu yeni ve modern tesislere yatırım yaptık. Bu bağlamda personel sayımızı da kısa sürede 25’ten 34’e yükselttik”

9 yılda pazar payımız ikiye katlandı

IVECO Türkiye Bayi Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Tanılkan ise şunları ekledi: “IVECO, Türkiye’de hızlı büyüyen bir marka ve pazar payımız son 9 yılda ikiye katlandı. Bugün ülkede 3,5 ton ve üzeri kamyon segmentinde yüzde 8’li pazar payımızla üçüncü markayız. Armutçuoğlu gibi teknik servislerin başarımıza etkisi, katkısı büyüktür. Daima müşterilerimize yakın olmayı hedefliyoruz, Armutçuoğlu’nun bu bölgede satışlarımıza olan katkısının da büyük olacağına eminim”.

Tesis lojistik operatörleri için ideal konumda

1994’te kurulan ve 1997’den beri IVECO yetkili servisi olarak hizmet veren Armutçuoğlu, yaptığı yatırımla 22 yıllık tesisini yenilemişti. Yeni tesis 2,900 metrekaresi kapalı olmak üzere 4,600 metrekarelik bir alana sahip. Mevcut tesiste aynı anda 4 adet araca hizmet verilebilirken yeni tesiste aynı anda 7 adet araca hizmet verilebiliyor. Kaporta kısmında da yeni bir boya fırını var. Trabzon’u iç kentlere bağlayan yol üzerine kurulu tesis lojistik operatörleri için ideal bir konumda.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159