Barsan Global Lojistik’e 300 dev Actros teslimatı

banner113

Mercedes-Benz Türk’ten yeni bir rekor daha! Barsan Global Lojistik A.Ş.’ye 300 adet Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL’in teslimatını gerçekleştirdi.

banner114
LOJİSTİK 27.03.2014, 16:04 27.03.2014, 16:36 Taşıma Dünyası
Barsan Global Lojistik’e 300 dev Actros teslimatı
2013 yılında yaptığı yüksek adetli çekici filo teslimatları ile hem sektörün hem de tarihinin rekorunu kıran Mercedes-Benz Türk, bu rekorlarına bir yenisini ekleyerek lojistik sektörünün öncü firmalarından biri olan Barsan Global Lojistik A.Ş.’ye 300 adet Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL’in teslimatını gerçekleştirdi. Servis sözleşmesi kasko sigortası yansıra geri alım taahhüdünü de kapsayan satış ile müşterilerine bir çok operasyonel avantaj sağlayan Mercedes-Benz Türk hem çevre dostu, hem de yakıt tüketiminde avantajlı araçları ile Barsan Global Lojistik‘in tercihi olmaya devam ediyor.

Uluslararası nakliye, gümrük müşavirliği, depo ve stok yönetimi hizmetleri sunan Barsan Global Lojistik 2012 yılında da filosunu 100 adet Actros 1841 LSNRL “lowliner” olarak tanımlanan düşük pleyt yüksekliğine sahip çekiciler ile genişletmişti.   

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta düzenlenen teslimat törenine Barsan Global Lojistik A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı A. Cengiz Çaptuğ, Yönetim Kurulu Üyesi ve TIR İşletme Direktörü Sedat Geyik, Yönetim Kurulu Üyesi Denetleme ve İK Direktörü Hakan Kölemenoğlu, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk 2.EL Faaliyetleri Genel Müdürü Osman Nuri Aksoy, Mercedes-Benz Türk Truckstore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu ve Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetleri Kamyon Kısım Müdürü Mehmet Doğan katıldılar. Mercedes-Benz Bayii Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergin İmre, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Genel Müdürü Hayrettin Karaboğa, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. İstanbul Şubesi Genel Müdürü Nusret Güldalı ve Mengerler İstanbul Şubesi Satış Müdürü Cihan Ekinci törende yer aldılar.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün: Servis, finansman sigorta hizmetleri sunduk

Tören sırasında konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün bu büyük filo satışı kapsamında, Barsan Global Lojistik’e servis, finansman sigorta hizmetleri sunduklarını, bu genişlikteki bir servis hizmetinin satışın ötesinde bir işbirliği olduğunu vurguladı. Sülün, “Barsan Global Lojistik’e yaptığımız 300 adetlik dev filo teslimatı, yalnızca satıştan ibaret değildir. Teklifimize 36 ay boyunca araç garantisi, servis bakım/onarım ve kasko sigortası da dahil ettik. Bu anlaşma sayesinde müşterimiz araçları kullandığı süre boyunca oluşacak işletme maliyetlerini net bir şekilde hesaplayabilecek ve tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında almanın getirdiği sinerjiden faydalanabilecektir. Bu kadar büyük bir iş hacmini tek bir seferde gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ: Mercedes'le daha daha rekabetçi olacağız

Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ ise şirket yatırımlarının devam ettiğini ve yaptıkları bu büyük anlaşmalar ile dünyanın önde gelen lojistik şirketleri arasında yer alma hedeflerine doğru bir adım daha attıklarını söyledi. Yeni filonun yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatı ile maliyetlerini aşağı çekeceğine, yine yeni araçları ile hem daha rekabetçi, hem daha çevreci bir şirket olacaklarına inandıklarını dile getirdi. Çaptuğ, Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır: Actros amiral gemimiz

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise konuşmasında, Mercedes-Benz Actros kamyonların lojistik sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini, 300 adetlik bu büyük satışın bunun önemli bir göstergesi olduğunu belirtti. Mercedes-Benz Türk’ün kamyon grubunda yıllardır sürmekte olan tartışmasız liderliğinin ve sektörde 32 yılı aşkın süredir faaliyetlerini başarıyla sürdüren Barsan Global Lojistik’le uzun vadeli işbirliklerinin altını çizen Özbayır, bu önemli satışta emeği geçen Mercedes-Benz Türk Mengerler Bayisi’ne teşekkürlerini iletti. Özbayır konuşmasını; “Barsan Global Lojistik’e, ürün gamımızın amiral gemisi olan Mercedes-Benz Actros araçlarımızı yeniden tercih ettikleri için tekrar teşekkür ediyor, bu satışın hayırlı uğurlu olmasını ve işbirliğimizin artarak devamını diliyorum” sözleriyle tamamladı. 

Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL:

Mercedes-Benz’in “lowliner” olarak tanımladığı alçak şasili çekicileri oluşturuyor. Bu araçlar, ön ve arka akslarda hava süspansiyonlu olup 950 mm beşinci teker yüksekliği sayesinde mega treylerler ile birlikte kullanılabiliyor. Tüm Actros çekicilerde standart olarak sunulan “Powershift - Otomatikleştirilmiş Şanzıman” ile önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlanıyor. Actros 1841 LSNRL, 2011 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası üretimi ile Türkiye’de satışa sunuluyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159