Ceren Nakliyat, Renault Trucks İle Balkanlarda Yol Alıyor

banner113

Ceren Uluslararası Nakliyat, yine Renault Trucks T serisi ile filosunu güçlendiriyor.

banner114
LOJİSTİK 23.06.2020, 12:41 23.06.2020, 12:44 Taşıma Dünyası
Ceren Nakliyat, Renault Trucks İle Balkanlarda Yol Alıyor
2018 yılında ilk Renault Trucks çekicisini filosuna katan Ceren Nakliyat, ağırlıklı olarak Arnavutluk olmak üzere Balkan ülkelerine taşımacılık hizmetleri ile ön plana çıkıyor. Ceren, yeni Renault Trucks T 460 çekicisini yine Balkan ülkelerine yapılan parsiyel, komple veya özel yük taşımacılığı hizmetlerinde kullanmayı planlıyor. 

Teslimatta açıklamada bulunan Ceren Uluslararası Nakliyat Operasyon Müdürü Cemal Çelik; “Renault Trucks ile fiyat-kalite dengesinde yüksek verimlilik sağlıyoruz. Renault Trucks T kabin çekicileri, özellikle yakıt ekonomisi ve yaygın servis ağı organizasyonu sebebi ile tercih ediyoruz. Firma bünyemizde çalışan şoförlerimiz de T kabin çekicilerin konforundan oldukça memnun. Bu da bizim için çok önemli” dedi. 

Yakıt tasarrufunun yanı sıra Renault Trucks’ın sunduğu satış sonrası hizmetler ve düşük bakım giderleri ile de maliyet tasarrufu sağladıklarına değinen Cemal Çelik, böylece sağladıkları toplam sahip olma maliyetinden memnuniyetlerini belirtti. 

Ayrıca Ceren Nakliyat, yeni araç alımını Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) finans paketleriyle gerçekleştirerek ilave kredi limiti temini, kredi kapasitesinin güçlendirilmesi ve tek noktadan toplam çözüme erişim gibi avantajlar da sağlayabildi. 

Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Bölge Satış Müdürü Fuat Kara, açıklamasında; “Ceren Nakliyat, T serisi 460 ve 520 bg çekicileri kullanıyor. Araçlarımızın sunduğu toplam sahip olma maliyeti avantajlarını deneyimliyorlar. Bu doğrultuda uzun yıllar iş birliğimizin devam edeceğine inancımız tam” diye belirtti.  



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159