Ceva Lojistik İsviçre Borsası’nda

Ceva Lojistik Hisseleri İsviçre Sıx Borsası’nda İşlem görmeye başladı.

banner114
LOJİSTİK 14.05.2018, 15:14 14.05.2018, 15:18 Taşıma Dünyası
Ceva Lojistik İsviçre Borsası’nda
Dünyanın lider tedarik zinciri yönetim şirketlerinden CEVA Lojistik’in, İsviçre SIX Borsası’nda hisselerinin işlem gördüğü ilk günü, CEVA Lojistik CEO’su Xavier Urbain, SIX ve CEVA yöneticileri günün başında geleneksel çanı çalarak kutladılar.

CEVA Lojistik CEO’su Xavier Urbain çan çalma töreninde, “Temelinde şirketin son dört yılda yaşadığı dönüşüm yatan bu yeni çağı CEVA için başlatmaktan gurur duyuyoruz. CEVA, küresel mevcudiyeti, sözleşmeli lojistik ve uluslararası taşımacılıkta uçtan uca hizmetleri, dengeli birinci sınıf müşteri portföyü ve güçlü çözüm kabiliyetleriyle en iyi lojistik sağlayıcıları arasındaki yerini başarıyla koruyor” dedi. 

Urban, sözlerine şöyle devam etti: “Hedefimiz, şirketimizin bilançosunu güçlendirmek için birincil ilk halka arzla 1,2 milyar CHF’yi yakalamaktı; bu hedefe %100 ulaştık. Bu da mevcut ve yeni müşterilerle daha çok büyüme potansiyeli elde etmemizi sağladı. İlk halka arz kapsamında, dünyanın üçüncü en büyük konteyner taşımacılığı grubu olan CMA-CGM, CEVA Lojistik’in büyük miktarda hissesini satın aldı. CMA-CGM’nin hissedar olarak yanımızda yer alması bir güven işaretidir ve entegre uçtan uca çözümler ve tek noktada hizmet sağlayıcılarına yönelik artan müşteri talebini karşılamak için tamamlayıcı hizmetler geliştirmemizde bize yeni bakış açıları getirecektir”.

CEVA Lojistik hisseleri 4 Mayıs 2018 tarihinden itibaren İsviçre SIX Borsası’nda işlem görüyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159