Eksa Transport Yine Tırsan'ı Tercih Etti

banner113

Uluslararası proje taşımacılığının önemli firmalarından Eksa Transport, tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 1 adet Kässbohrer K.SLL 2 hidrolik dümenlenebilir Low-Loader ve 1 adet Kässbohrer K.SLL 3 dingilli hidrolik dümenlenebilir Low-Loader aracı ekledi.

banner114
LOJİSTİK 09.10.2019, 17:08 09.10.2019, 17:12 Taşıma Dünyası
Eksa Transport Yine Tırsan'ı Tercih Etti
Treyler sektörünün güvenilir lideri Tırsan, kaliteli ve dayanıklı Low-Bed ürün gamı ile proje taşımacılığında lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Proje taşımacılığında Türkiye’nin önde gelen firmalarından Eksa Transport, Tırsan ile iş birliğini 1 adet Kässbohrer K.SLL 2 ve 1 adet Kässbohrer K.SLL 3 teslimatı ile güçlendirdi. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eksa Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karaoğlu, İşletme Müdürü Faruk Özsağlam ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Recep Önal Demirci katılım gösterdi. 

“Müşterilerimiz İçin En Verimli Araçları Üretiyoruz” 
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eksa Transport’un tercihini bir kez daha Tırsan’dan yana kullanmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Tırsan ürünlerini müşterilerinin ihtiyaçlarına göre geliştiriyor. Geniş Low-Bed araç gamımız endüstri 4.0 prensiplerine göre çalışan yeni fabrikamızda üretiliyor. Tüm ekibimiz araçların sağlamlığı ve uzun ömür garantisi için en dayanıklı malzemeleri ve prosesleri seçiyor ve uyguluyor. Eksa Transport ağır platform ve çok çeşitli Low-Bed araçlarımızı uzun yıllardır kullanıyor ve yeni ürünlerimizi tercih ediyor. Bu iş birliğimizin uzun yıllar artarak devam edeceğine inanıyorum.” 

“Tırsan, Ağır ve Proje Taşımacılığında Bizi Tam Destekliyor” 
Eksa Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karaoğlu ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada; Tırsan ürünlerini sağlamlığı, güvenilirliği, sunduğu operasyonel kolaylık, 2. el değerinin yüksek olması ve müşterilerine sağlamış olduğu avantajlardan dolayı tercih ettiklerini vurguladı. Karaoğlu, “Filomuzda 54 adet Tırsan aracı bulunuyor. Bu araçlardan çok memnun kaldığımız için tercihimizi yine Tırsan’dan yana kullandık. Son olarak filomuza katmış olduğumuz Kässbohrer K.SLL 2 ve Kässbohrer K.SLL 3 araçlarının da uzun, yüksek ve gabari dışı özel taşımalarımız için en doğru seçim olduğuna inanıyoruz. Böylece, filomuzdaki Tırsan araç sayısı 56’ya ulaştı. Yeni filo yatırımlarımızda da Tırsan, ilk tercihimiz olmaya devam edecek” açıklamalarında bulundu. 

“Tırsan Araçları İle En Güvenilir Hizmeti Sunuyoruz” 
1995 yılında kurulan, vagon, otobüs ve boru gibi her türlü ağır ve gabari dışı projelerin taşımacılığında hızla büyümeye devam eden Eksa Transport; bünyesinde bulunan değişik ölçülerdeki Low-Bed, mega ve jumbo araçlar ile Avrupa’nın tüm ülkelerine ve Avrupa’dan da Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ve İran’a taşıma yapıyor. Geniş, uzun, yüksek her türlü ağır ve gabari dışı yükleri; özel taşıma müsaadeleri ve öncü hizmetlerle güvenilir bir şekilde teslim ettiklerinin altını çizen Karaoğlu, “Proje taşımacılığında iddialıyız. Tırsan araçlarının sunmuş olduğu maksimum performans ile müşterilerimize en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunuyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159