Elmas Lojistik ve Rhenus Logistics güçlerini birleştirdi

banner113

Uluslararası lojistik hizmet üretiminde Türkiye’nin lider firmalarından Elmas Lojistik 66 yaşında.

banner114
LOJİSTİK 25.04.2017, 14:29 25.04.2017, 14:43 Taşıma Dünyası
Elmas Lojistik ve Rhenus Logistics güçlerini birleştirdi
Tecrübe ve gençliğin dinamizmini biraraya getirerek büyümeye devam eden Elmas Lojistik, 66. yılında Avrupa’nın en büyük gruplarından biri olan Rethmann’ın bünyesinde bulunan RHENUS LOGİSTİCS ile birlikte Avrupa organizasyonunu Almanya ile Ege Bölgesi’ni birbirine bağlayarak genişletiyor. Elmas Lojistik , 26 bin çalışanı, yıllık 4.6 milyar Euro cirosuyla Avrupa ve Asya’da 500’ü aşkın lokasyonda hizmet veren Rhenus, müşterilerine kapsamlı ve rekabetçi hizmet çözümleri geliştirmek için güçlerini 1 Mart itibarı ile birleştirdi.


KATMA DEĞER YARATAN İŞBİRLİĞİ
Türkiye’yi Almanya’nın önde gelen ticari ortağı olarak gördüklerini belirten Rhenus Logistics Kara Taşıma Yönetim Direktörü Thilo Streck, “Rhenus Grup olarak global iş operasyon yönetimi ve lojistik servis sağlayıcı olarak uzman bir yapıya sahibiz. Özellikle kontrat lojistiği, kara taşıma lojistiği, liman lojistiği ve insan taşıma lojistiği konularındaki karmaşık yapıları, sahip olduğumuz tedarik zinciri yönetimindeki aktif değerlerle yöneterek, katma değer yaratan lojistik iş yönetimi haline dönüştürmekteyiz” dedi. 


EKONOMİNİN GELECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDIR
Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu ise, “Almanya’nın lojistik konusunda önde gelen lider Aile şirketi ile, bölgemizin entegre lojistik alanında lider Aile kuruluşu şirketimizi biraraya getirmenin onurunu yaşamaktayız. İki Aile şirketinin, çalışanları ile birlikte şeffaf ve güven üzerine kurulan birlikteliğini ticari başarıya döndürebilmek ve hizmet verdiğimiz kuruluşların lojistik operasyonal maliyetlerini her iki grubun sahip olduğu farklı hizmet yapılarını biraraya getirerek kontrol edebilmek adına iş ortaklığı anlaşmasını imzalamış bulunmaktayız. Gücün entegrasyondan geçtiğine inanan iki grubun, Almanya ve Türkiye’nin ekonomik geleceğine inancı tamdır” diye konuştu. 

ORTAKLIK NE GETİRİYOR?
- Türkiye genelinde ortak sahalar
- Komple Almanya, Avrupa ve Ege Bölgesi’nde tedarik ve dağıtım
- Minivan Ekspres taşıma hizmeti
- Isı kontrollü, muhafazası özel ve ADR’li Gümrüklü Genel Antrepolar
- Isı kontrollü ve ADR’li toplama ve dağıtım merkezi olarak kullanabilecek serbest depolar
- Almanya ve Türkiye Gümrük Müşavirliği hizmeti
- AEO Sertifikası, İzninli Alıcı – İzinli Gönderici (Türkiye’de sadece 3 hizmet sağlayıcı)
- Firmalara özel Güvenli İhracat Deposu



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159