banner69

Erman Lojistik, 5 çekici aldı

banner113

Erman Lojistik; Mehmet Deniz; Emrah Deniz; Ömer Bursalıoğlu; Abdullah İsmet Direkt; Can Satır; Kayalıoğulları Otomotiv Satış Müdürü Sinan Karaman; Orta, Batı ve Kuzey Avrupa ülkelerine yaş meyve-sebze ve diğer gıdaları taşıyan Mersin merkezli Erman Lojistik, 5 adet Renault Trucks T 520 yüksek kabin çekiciyi filosuna katı.

banner114
LOJİSTİK 05.07.2019, 13:49 05.07.2019, 13:52 Taşıma Dünyası
Erman Lojistik, 5 çekici aldı
Orta, Batı ve Kuzey Avrupa ülkelerine yaş meyve-sebze ve diğer gıdaları taşıyan Mersin merkezli Erman Lojistik, 5 adet Renault Trucks T 520 yüksek kabin çekiciyi filosuna katı.

Erman Lojistik, Avrupa, Orta Doğu ve Kafkas bölgeleri için taşımacılık yaparken İskandinavya hattına düzenli ve sürekli hizmet veren tek frigo lojistik firması olmasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle bu hat için yatırım yapmaya devam eden Erman Lojistik’in yeni araç teslimatı, Renault Trucks’ın Adana yetkili bayi İmam Kayalıoğulları’nın Mersin’deki merkezinde gerçekleştirildi. Düzenlenen teslimat törenine Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Genel Müdürü Emrah Deniz, Finans Müdürü Erman Deniz ile Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, BölgeMüdürü Abdullah İsmet Direk, Satış Sonrası Bölge Müdürü Can Satır ve İmam KayalıoğullarıOtomotiv Satış Müdürü Sinan Karaman katıldı.



1993’ten bu yana Türkiye'nin en genç, FRC sertifikalı frigorifik araç filosuyla tüm Avrupa ve Balkan ülkelerine; yaş sebze-meyve, süs bitkileri, dondurulmuş ürünler gibi ısı kontrolü gerektiren uluslararası taşımaları gerçekleştirdiklerini belirten Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, araç parklarını son teknoloji ile yenilediklerine değindi; “Avrupa standartları ile uyumlu olarak yeşil lojistiğe önem veriyor ve genç araç filomuz için düzenli yatırım yapıyoruz. Türkiye’de ilk defa Euro 5 ve Euro 6 araç kullanan şirketlerdeniz. Her zaman filomuzu en son teknolojideki araçlar ile donatıyoruz. Yatırım maliyeti biraz daha yüksek olsa da teknolojinin ayrıcalığı ile hizmet sunuyoruz.”
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159