GEFCO Türkiye’den Kazakistan’a eksiksiz servis!

banner113

GEFCO Türkiye, GEFCO Baltık ile ortaklaşa geliştirdiği yeni servisleri ile Rusya ve BDT ülkelerinde sunduğu hizmetlerin kapsamını genişletiyor.

banner114
LOJİSTİK 19.08.2014, 10:48 19.08.2014, 10:50 Taşıma Dünyası
GEFCO Türkiye’den Kazakistan’a eksiksiz servis!

GEFCO Türkiye, GEFCO Baltık ile ortaklaşa geliştirdiği yeni servisleri ile Rusya ve BDT ülkelerinde sunduğu hizmetlerin kapsamını genişletiyor. Yapılan çok yönlü çalışmalar ile Kazakistan’a veya Kazakistan’dan gönderileri olan sanayicilerin, iş adamlarının her türlü nakliye ihtiyaçlarının karşılanması hedeflendi.

GEFCO Türkiye farklı çözümler sunuyor

GEFCO Türkiye, Kazakistan için sunduğu Direkt Servis ile iş hacmi bir veya daha fazla kamyonu kapsayan (FTL), zaman kısıtı olan müşterilerine hitap ediyor.  Bunun yanında bir kamyondan daha az malı olan yani LTL tercih eden iş adamları ve sanayiciler için de Kazakistan’a Vilnius aktarmalı Transit Servis hizmete sokuldu. Multimodal Servis ise özellikle zaman kısıtı olmayan müşteriler için, Baltık Limanları’ndan denizyolu ve tren yolu kullanılarak gerçekleştiriliyor. Yüksek & Ağır yüklerin taşımasının da bu servis ile çözülmesi planlanıyor.

Farklı çözümler, aynı kalite

GEFCO için Rusya ve BDT ülkeleri çok önemli, burada ve Kazakistan’da var olan hacmin her geçen gün artırılmasına büyük önem veriliyor. GEFCO’nun bölgenin güvenilir firmalarından birisi olması, müşterilere sunulan eksiksiz ve rekabetçi hizmetler ile istenilen hedeflere ulaşılacağına inanılıyor.

GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer ÖZKÖK “Bu yeni çalışma ile Kazakistan’a giden veya Kazakistan’dan gelen malların Kazakistan’daki gümrük işlemleri dahil her türlü lojistik ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. GEFCO’nun uluslararası ağı her konuda bizleri tam destekliyor ve GEFCO Kazakistan ile dirsek dirseğe yaptığımız çalışmalar sayesinde bu bölgede pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159