Goodyear, Arslan Nakliyat işbirliği

banner113

Goodyear ile Arslan Nakliyat arasında bir sözleşme imzalandı. Bu sözleşme kapsamında Goodyear FleetOnlineSolutions filo yönetim yazılımının da bulunduğu Fleet First hizmetini sunacak.

banner114
LOJİSTİK 01.11.2018, 10:29 01.11.2018, 10:54 Taşıma Dünyası
Goodyear, Arslan Nakliyat işbirliği

Fleet First sözleşmesi, Goodyear TruckForce bayileri tarafından verilecek düzenli hizmetleri, ServiceLine24H yol yardım hizmetini, lastik kaplama hizmetini ve FleetOnlineSolutions adlı filo yönetimi yazılımı içeren bir toplam filo yönetimi çözüm paketini kapsıyor. Bu filo çözümleri paketinin en önemli unsurlarından biri olanFleetOnlineSolutions, dünyanın dört bir yanından herhangi bir cihazdan filo bilgilerinize erişim sağlayan internet tabanlı bir lastik yönetim sistemi olarak öne çıkıyor.
Sistemin veritabanında, araçların, lokasyonların, lastiklerin ve anlaşmaya varılan maddelerin detayları bulunuyor. Sözleşme kapsamındaki işlemler, tüm araçlarda zaman kısıtı olmadan yapılabiliyor,böylece hizmet verimliliği maksimum düzeye çıkarak aracın hizmet dışı süresi en aza iniyor.

Goodyear servis sağlayıcı, araçta bir işlemi tamamladığı zaman, FleetOnlineSolutions biçimde işlemi özetleyerek raporlama yapıyor. Tüm bunlara ek olarak sistem, özel servis işlemlerinin sıklığını yönetmek için bir yetkilendirme ve onaylama aracı olarak da kullanılabiliyor. Her işlem tamamlandığında, FleetOnlineSolutions fatura süreçlerini otomatik olarak gerçekleştiriyor; tüm faturalar doğru kurda değerlendiriliyor, herhangi bir işleme kalmadan servis sağlayıcısına tek bir aylık hesap ekstresi ile ödeme kolaylığı sağlıyor.

İzmir merkezli ArslanNakliyat Satın Alma Müdürü YıldırımDevecikonuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Goodyear’la olan çalışmamızı karşılıklı sağladığımız güven ile birlikte bir sonraki aşamaya taşıdığımız için mutluyuz. FleetOnlineSolutions ile birlikte filomuzun lastik yönetimini daha iyi yapacağımızdan, doğru lastik kullanımından, yurt dışı yol yardım hizmetinin hızından kaynaklı maliyetimizin azalmasına kadarçok sayıda avantaja erişmiş olacağız. Kendimizi yollarda Goodyear’la birlikte daha güvenli hissediyoruz’’ dedi.

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Şaban Güngör ise; “Arslan Nakliyat ile Fleet First sözleşmemizi imzalayarak hizmet ağımızı genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Bu sözleşme kapsamında Arslan NakliyatbütünFleetOnlineSolutionsayrıcalıklarından yararlanacak"diye konuştu.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159