Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği kuruldu

banner113

Çözüm odaklı yaklaşımı ile tüm paydaşlara destek olarak dış ticarete katma değer sağlamak amacı ile yola çıkan GAİD’in Kurucu Başkanlığına lojistik sektörünün deneyimli isimlerinden Ekol Lojistik Filo Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci getirildi.

banner114
LOJİSTİK 21.08.2020, 15:22 21.08.2020, 15:33 Taşıma Dünyası
Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği kuruldu

Gümrüklü antrepo işletmecilerini tek çatı altında bir araya getirecek Gümrüklü Antrepo İşletmeciler Derneği (GAİD) iki ay süren verimli çalıştayların ardından 27 Temmuz 2020’de faaliyetlerine başladı. Çözüm odaklı yaklaşımı ile tüm paydaşlara destek olarak dış ticarete katma değer sağlamak amacı ile yola çıkan GAİD’in Kurucu Başkanlığına lojistik sektörünün deneyimli isimlerinden Ekol Lojistik Filo Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci getirildi.



Değirmenci’nin başkanlığında GAİD; kamunun yaptığı sektörel faaliyetlerde kurumlarla birlikte hareket ederek şeffaf, güvenilir ve sürdürülebilir çalışmalar yapmayı, kamu- özel sektör iş birliğinde öncü sektör örgütü olmayı hedefliyor. GAİD, lojistiğin bir parçası olan gümrükleme ve depolama işlemlerinin gerçekleştirildiği gümrüklü antrepo sektörünün sesini daha yüksek duyurabilmesi ve alınan kararlarda söz sahibi olunabilmesi için çalışmalar yürütecek.







GAİD, Ankara'ya resmi ziyarette bulundu 


GAİD’in ilk resmi ziyareti de 17 Ağustos Pazartesi günü Ankara’ya oldu. Ziyarette Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza Tuna Turagay, Gümrükler Genel Müdürü Sayın Mustafa Gümüş, Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Cumali Semeğir, Gümrükler Genel Müdür Yardımcıları Sayın Jale Arslan ve Sayın Halit Hanoğlu, Antrepo Daire Başkanı Sayın Nevzat Bozkurt, Muafiyetler Daire Başkanı Sayın Erdal Karahisar, İhracatın Kolaylaştırılması Daire Başkanı Sayın Kerem Erol ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Kamu-Özel İşbirliği Daire Başkanı Sayın Ali Kamil Özmen ve Bakan Yardımcısı Danışmanı Ali Sait Dolu ile bir araya gelindi. Toplantılarda GAİD’in kuruluşu, faaliyetleri ve sektörel sıkıntılar ele alındı.



                                        GAİD YÖNETİM KURULU


Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Dilik, Osman Gökhan İskender, Hürüyet Gürkan Cehreli, Genel Sekreter İsmail Yaşar, Sayman/ Mali İşler Hasan Kaan Gökhan Ergüner, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Şanlı, Nurcan Özyazıcı Sunay, Kemal Binerbay, Murat Doğan, Selçuk Yılmaz, Emre Andiç, Fırat Gür, Disiplin Kurulu Başkanı Erdal Yılmaz, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Başboğa, Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Halil Ünlü, Disiplin Kurulu Üyesi yedek Marek Pusiç, Disiplin Kurulu Üyesi Yedek Murat Serhat Özbaş, Disiplin Kurulu Üyesi Yedek Güven Ökten, Denetleme Kurulu Başkanı Halil Günal, Denetleme Kurulu Asil Üye Murat Babaoğlu, Denetleme Kurulu Asil Üye Hakan Çildir, Denetleme Kurulu Asil Yedek Hakan Lobut
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159