Hatay Roro ortaklarına CMR sigortası hizmeti

banner113

Hatay Roro Kombine Taşımacılık İşletmeleri A.Ş. ve Aktiv TK Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. CMR Sorumluluk Sigortası alanında işbirliği protokolü imzalandı.

banner114
LOJİSTİK 03.02.2016, 11:48 03.02.2016, 12:37 Taşıma Dünyası
Hatay Roro ortaklarına CMR sigortası hizmeti
Hatay Roro Kombine Taşımacılık İşletmeleri A.Ş. konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

"Uluslararası nakliyecilerimizin en önemli gereksinimlerinden birisi olan CMR Sorumluluk Sigortasının, HATAY Ro-Ro’nun kurumsal imkânları kullanılarak daha uygun koşullarda elde edilmesi için bir süredir farklı sigorta şirketleri ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu görüşmelerde ortaklarımızın maliyetlerini azaltabilmesi ve en uygun fiyatı elde edebilmeleri öncelikli hedefimiz olmuştur. Bunun yanı sıra, söz konusu faydalar sağlanırken yine en uygun teminat koşullarının oluşturulması da gözetilmiştir. Ayrıca, yapılan çalışmalarda sigortacılığın (özellikle de CMR branşında) bir hizmet işi olması nedeniyledir ki, ortaklarımızın ihtiyaçları olduğunda en iyi hizmeti temin edebilmelerinin garanti altına alınabilmesi için özel hassasiyet gösterilmiştir. 

Diğer yandan, değişik sigorta şirketleriyle yapılan görüşmeler elbette bir rekabet ortamı oluşturmuş; bu durum da siz ortaklarımız açısından avantajlı fiyat ve koşullar oluşmasına yol açmıştır. 
Bu çerçevede, HATAY RORO KOMBİNE TAŞIMACILIK İŞLETMELERİ A.Ş. olarak gerek şirketimiz ve ortakları ile olan yoğun çalışma arzuları ve gerekse gelecek günlerdeki hizmet taleplerimize en iyi cevabı verebileceklerine olan inancımız ile Aktiv TK Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. ile çalışma kararı almış bulunmaktayız. 

Söz konusu işbirliği ile ilgili protokol imza töreni 02.02.2016 Salı günü Hatay’da gerçekleştirilmiş ve yürürlüğe girmiştir.

İşbirliğimizin ortaklarımız, taşımacılarımız ve sektörümüz adına hayırlı olmasını dileriz."

HATAY RORO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜLER:
“Nakliye firmaları olarak en riskli işlerden birisini icra etmekteyiz. Çok pahalı ürünleri çok düşük ücretlerle taşımaktayız. Lojistik sektörü olarak ülke ihracatının öncüleri konumundayız. 
Bu kadar sorun yaşanıyor iken, taşımacılık sektörü her geçen gün dar boğaza girmekte iken, kazançlarımız düşerken bile Hataylı taşımacılar olarak işimizi her yönüyle en iyi şekilde yapmak, risklerimizi sigortalamaya çalışmaktayız. 

Bu çerçevede, sürekli olarak birlikte hareket eden HATAY RORO ortakları, bu alanda da güç birliği sağlamış, hizmet kalitesini ispat etmiş ve en uygun fiyatı sunan AKTİV Sigorta ile protokol imzalanmıştır. Bu işbirliği HATAY RORO ortaklarına, iştiraklerine ve AKTİV Sigorta’ya hayırlı olsun."

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159