Makaroğlu Logistics DAF çekici yatırımı yaptı

banner113

DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark ve Mertsan Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Karahasan, Bölge Yöneticisi Alper Ata ile birlikte Makaroğlu e araç teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
LOJİSTİK 30.04.2020, 13:41 30.04.2020, 13:45 Taşıma Dünyası
Makaroğlu Logistics DAF çekici yatırımı yaptı

DAF Trucks Turkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, Covid -19 salgınının bile teslimat yapmayı engelleyemediğini belirterek, “ Müşterilerimizi ve organizasyonları için neden DAF’ı seçtiklerini bu teslimatlar en iyi şekilde gösteriyor” dedi.

DAF Trucks Türkiye bayisi Mertsan satışı gerçekleştirdi

Araçlarin satışını 2020 yılı başında DAF Trucks bayiliği alan Mertsan Petrollleri A.Ş gerçkleştirdi. Mertsan Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Karahasan, “ Uzun yıllardır enerji sektöründe Petrol Ofisi / Opet / BP / Türkiye Petrolleri ile birlikte endüstriyel madeni yağ ve kimya sektöründe Lukoil ve Polisan ile faaliyetlerini sürdürüyoruz. Mertsan kuruluşundan bu güne uluslararası lider firmalar eşliğinde hızla büyüyerek günümüz kurumsal yapısına ulaştı. 2020 yılı başında Daf Trucks Türkiye’nin bayisi olduk. Bugünde Makaroğlu Logistics’e araç teslimatı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok kısa bir sürede Türkiye’nin belli noktalarında servis ağının da faaliyete geçeceğini belirtmiştir.


DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, Mertsan Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Karahasan ve Mertsan Bölge Yöneticisi Alper Ata,Makaroğlu Logistics sahibi Birkan Makaroğlu ile birlikte araç teslimatı yapıldı.

DAF tercihi


Makaroğlu Lojistik firma sahibi Birkan Makaroğlu, “Firmamız uluslararası taşıma alanında faaliyet göstermek üzere 2007 yılında Artvin / Hopa’ da kuruldu. Uluslararası gelişmeleri gözlemlemek, müşteri beklentilerini tanımlamak ve değişimlere uygun ataklar yapabilmek için 2008 yılında İstanbul ve Bakü ofislerini oluşturduk. Azerbaycan Gürcistan Rusya Kazakistan Özbekistan Ülkelerine komple ve parsiyel olarak taşımacılık hizmeti veriyoruz. Taşımasını yaptığımız ürünleri istenilen yer ve zamanda kaliteli bir şekilde teslim edilebilmesi ve hizmeti en düşük maliyetle yerine getirebilmesi, büyük oranda araç filosunu uygun ağır ticari araçlar ile oluşturulmasına bağlı. Bu bağlamda filomuzda bulunan DAF markalı araçların bakım ve yakıt maliyetleri diğer markalı araçlarımıza oranla düşük olması filomuzun DAF markalı araçlar ile yenileme kararı almamızdaki en büyük etken” dedi.


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159