Martaş Grup 65 Tırsan treyler aldı

banner113

Martaş Group’a 50 Tırsan Perdeli Mega Semi-Treyler ve 15 Tırsan Konteyner taşıyıcı semi-treyler teslim edildi.

banner114
LOJİSTİK 13.04.2015, 14:59 13.04.2015, 16:07 Taşıma Dünyası
Martaş Grup 65 Tırsan treyler aldı
CANER ÖZCAN / ADAPAZARI

Lojistik sektörünün önemli firmalarından Martaş Group, Tırsan’dan 50 Tırsan Perdeli Mega Semi-Treyler ve 15 adet Tırsan Konteyner taşıyıcı semi-treyler teslim aldı. Tırsan’dan ilk defa tenteli treyler alan Martaş Group’un filosundaki yarı römork sayısı 500’e yükseldi. 8 Nisan Çarşamba günü Tırsan Treyler’in Adapazarı Fabrikası’nda yapılan teslimat törenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdürü Ercan Kulaksız, DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç, Martaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt katıldı. 

İşbirliği ikinci nesle taşındı 
Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Martaş Lojistik’e ilk defa tenteli treyler sattıklarını söyledi. Martaş Lojistik ile işbirliğinin ikinci nesle taşındığını belirten Nuhoğlu, “Martaş Group’a konteyner şasi dışında ilk defa perdeli tenteli treyler satıyoruz. Abdi Bey ile yıllardır süren dostluğumuzu şimdi genç kardeşimiz ile sürdürüyoruz. 40 yıldır sektördeyim. Birçok arkadaşım ile yıllarca süren işbirliğini, ikinci nesil ile sürdürmek, sektörün değişimi, sürdürülebilirliği açısından bana güven veriyor. Demek ki bu sektör, hak ettiği yere gelecek. Bu anlamda gerçekten benim için çok önemli bir teslimat töreni, önemli bir işbirliği. O anlamda Abdi Bey’e, yönetim kadrolarına, Martaş Grup çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hiç kimse Tırsan’dan iyi olamayacak 
Tırsan’ın her dönemde en kaliteli ürünü en iyi fiyatla müşterileri ile buluşturacağına dikkat çeken Nuhoğlu, “Yüzde 40 pazar payına sahibiz. En yakın rakibimizden 6 kat, ithal markalardan ise 10 kat daha fazla üretim yapıyoruz. Bu yapı en kaliteli ürünü, her dönemde en iyi fiyatla sunacak. Hiç kimse Tırsan’dan daha iyi olamayacak. Bugün Avrupa’nın üçüncü büyük treyler üreticisiyiz. Tüm lokasyonlara baktığınız zaman, sadece Almanya’da iki firma bizi geçiyor. Onun dışında İtalya’da, İngiltere’de, Fransa’da, başka hiçbir yerde rakibimiz yok. Üçüncü olmak da bir Türk firması olarak bize gurur veriyor. Türk insanlarına gurur veriyor, bu da bizi çok mutlu ediyor. Araçlar hayırlı olsun, Martaş Grup’a kazasız, belasız sağlıklı mutlulukla para kazanmayı nasip etsin” diye konuştu.


Martaş Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt

Birinci jenerasyonu takip ettik 
Martaş Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, “Çetin Nuhoğlu’nun konuşmasının başında Martaş ailesi için sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı onur duydum. Şahsım adına söylemek istiyorum ki öğrencilik yıllarından bugüne takip ettiğimiz, sektörün bilinen ve açıkçası idolü olan başkanımızdan araç teslim almak, benim için büyük bir onur ve gururdur. Başkanımın da dediği gibi ikinci jenerasyon işletme sahipleri olarak bizler tabii ki buralara gelmek için birinci jenerasyonumuzu ve büyüklerimizi takip ettik. Sayın Başkanımız, gerek UND Başkanlığı, gerekse nakliye sektörü ve ülke sorunları ile ilgili analizleri ile her zaman bize örnek olmuştur” diye konuştu. 

Türk üretici gururlandırıyor 
Kurt, “Martaş Group olarak, bir önceki teslimat töreninde bazı yeniliklere açılacağımızı belirtmiştik. Bu alımımızda da öncelikle Yönetim Kurulu Başkanımız Abdi Bey’in yönlendirmesi ile araçları yüzde 100 Tırsan Finans kanalıyla aldık ve bu tercihimizden dolayı da çok memnunuz. Türk bir yatırımcı, Türk bir üretici ve Türk bir sanayici ile çalışmak bizi de gururlandırıyor. Bu alımla beraber filomuzda 300 perdeli tenteli treyler adedine ulaştık. Konteyner ve cam taşıyıcılar da dahil edildiğinde, filomuz toplam 500 adet araçtan oluşuyor. Eminim ki bu alım, firmamız için de bir milat olacak ve biz de artık yüzde 100 Tırsanlı olacağız. Yapmış olduğumuz bu alımlar ile birlikte bu işbirliği, inşallah, her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olur” dedi. ■



Martaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159