Netlog Lojistik 40 Renault Trucks çekici aldı

banner113

Netlog Lojistik 3 bin adetlik dev filosuna 40 adet Euro 6 T serisi Renault Trucks çekici kattı.

banner114
LOJİSTİK 31.03.2016, 13:56 31.03.2016, 14:03 Taşıma Dünyası
Netlog Lojistik 40 Renault Trucks çekici aldı
Netlog Lojistik Grubu, 40 adet Euro 6 T 460 Renault Trucks çekici teslim aldı. Hadımköy’deki Volvo Group Kamyon Merkezi’nde 28 Mart Salı günü düzenlenen teslimat törenine Volvo Group Doğu Pazarlamalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, Renault Trucks Afrika ve Ortadoğu Bölgelerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Christophe Martin, Netlog Lojistik Grubu İşletmeler Genel Müdürü Ali İstanbullu, Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik ve Netlog Lojistik Grubu Ağır Ticari Bakım Müdürü Erdal Mantaroğlu katıldı.

Euro 6 moturlu T serisinde yüzde 2 daha az yakıt tüketimi 

Volvo Group Doğu Pazarlamalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı törende yaptığı açıklamada, “Netlog Lojistik’e yaptığımız bu 40 adetlik T serisi Euro 6 çekicilerin teslimatı bizi gururlandırdı. Bu yıl ilk kez filo düzeyinde Euro 6 teslimatı yapıyoruz. T serisi araçlar hem konfor hem de yüzde 2 daha az yakıt tüketiyor. Netlog ile işbirliğimiz 2008’debaşladı ve o yıldan bu yana her yıl markamız adına kendilerine teslimatlar yapıyoruz. Bizi tercih etmelerinden ve bize duydukları güvenden dolayı Netlog Lojistik yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Renault Trucks Afrika ve Ortadoğu Bölgelerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Christophe Martin de yaptığı konuşmada 1997-2000 yılları arasında Türkiye’de görev yaptığını belirtti. Tekrar Türkiye’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Christophe Martin, Netlog Lojistik’in Euro 6 araçlarımıza duyduğu güvenden dolayı teşekkür ettiğin söyledi.

Yaş ortalaması 2 

Netlog Lojistik Grubu İşletmeler Genel Müdürü Ali İstanbullu, Netog’un sektörün lideri olduğunu söyledi.  Sektörde herkesin lider olduğunu söyleyebileceğini ancak kendilerinin işin uzmanlarınca sektörün lideri olarak gösterildiğini kaydeden Ali İstanbullu şunları söyledi: “Herkes yüzde 10-20 büyüyorken biz Netlog olarak katlanarak büyüyoruz. Filomuzda 700’ü çekici olmak üzere toplam 3 bin araç bulunuyor. Bunun 250 adedi Renault Trucks araçlardan oluşuyor. Bu 40 adetlik alımla birlikte bu sayı 290’a yükselecek. Filomuzda ayrıca Volvo çekiciler de bulunuyor. Netlog olarak biz özellikle araçlarımızın yaş ortalamasını 2 seviyesinde tutmaya çalışıyoruz. Bu nedenle de her yıl araç alımı yapıyoruz. Renault Trucks ile 2008’de başlayan işbirliğimize önümüzdeki yıllarda da devam etmeyi arzu ediyoruz”

Törende ayrıca Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik ve Netlog Lojistik Grubu Ağır Ticari Bakım Müdürü Erdal Mantaroğlu birer açıklama yaptılar. 



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159