OMSAN'ın İnsana Saygı üçlemesi

banner113

Türkiye'nin en prestijli İnsan Kaynakları ödüllerinin verildiği kariyer.net İnsana Saygı Ödül töreni, İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında 11 Şubat 2015 tarihinde, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Törende OMSAN, 3. kez İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

banner114
LOJİSTİK 18.02.2015, 15:29 19.02.2015, 10:46 Taşıma Dünyası
OMSAN'ın İnsana Saygı üçlemesi
Türkiye’nin en çok tercih edilen insan kaynakları platformu kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “İnsana Saygı” Ödülleri'nin 2014 yılı sahipleri belli oldu. İnsan Kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Kariyer.net “İnsana Saygı” ödülleri, İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında 11 Şubat 2015 tarihinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan firmalara veriliyor.

Bu kapsamda Kariyer.net tarafından yapılan değerlendirmeye göre OMSAN, “İnsana Saygı” ödülü’ne üçüncü kez layık görüldü. OMSAN’ın ödülünü, İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemleri Müdürü Bilge BAYKURT ÖZKES aldı.

OMSAN’ın insana verdiği değerin bir kez daha takdir edilmiş olmasından gurur duyduklarını ifade eden ÖZKES, çalışanlara verdikleri değeri ve gösterdikleri özeni OMSAN’da çalışmak üzere başvuran adaylara da gösterdiklerini belirtti. Bu davranış modelinin OMSAN’ın DNA’sında söyleyen ÖZKES, adayların başvuru sürecini daha da kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159