Orkun Group 101 Axor aldı

banner113

Orkun Group, araç filosunu 101 adet yeni Mercedes-Benz Axor ile genişletti. Satışı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
LOJİSTİK 02.11.2014, 14:56 02.11.2014, 15:47 Taşıma Dünyası
 Orkun Group 101 Axor aldı
Uluslararası taşımacılık, depolama ve dağıtım alanında 29 yıllık tecrübeye sahip olan Orkun Group, araç filosunu 101 adet yeni Mercedes-Benz Axor ile genişletti. Kamyonlar, Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde yapılan tören ile Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’e teslim edildi. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv aracılığıyla yapılan satış kapsamında Orkun Group, 100 adet Axor 4140 B ve 1 adet Axor 1840 LS olmak üzere toplamda 101 adet Mercedes-Benz kamyonu filosuna dahil etti. 

Mercedes-Benz Türk AŞ Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’i Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle ağırladılar. Bu işbirliğine aracılık eden Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Genel Müdür Cem Aşık, Kamyon Satış Müdürleri Onur Güldik ve Erdem Bahadır, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Yusuf Ziya Ataman ve Servis Müdürü Okan Altun araçların teslimatında hazır bulundular. 

Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, “Orkun Nakliye ve Lojistik olarak başladığımız serüvenimizi 2004 yılında bir üst seviyeye taşıdık. Bu son yatırımımız ile birlikte 400 araçlık filo hedefimize de ulaşmış, hatta aşmış bulunuyoruz.” dedi. İlhan Karadeniz bünyelerine katmış oldukları Axor kamyonlarını hafriyat kullanımına uygunlukları ve satış sonrası servis gibi hizmetlerin sektörde öncü konumda olması sebepleriyle tercih ettiklerini ifade etti. 

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, “Müşteri odaklı çalışma anlayışımız sebebiyle ihtiyaca uygun kaliteli ürünlerimizi yine müşterilerimizin beklentilerine uygun farklı seçenekler ile sunabiliyor olmamız bizi başarılı kılıyor. Bildiğiniz gibi şirketimiz araç satışının yanı sıra ikinci el araç alım satımı, garanti, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunuyor. Bu işbirliğinde de Mercedes-Benz Finansal Hizmetler şirketimiz tarafından finansman desteği sağlandı” dedi. 

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim her zaman ilk önceliğimizdir. Orkun Group’un araçlarımıza duyduğu güven bizleri sevindirdi. Orkun Group yöneticilerine ve bu işbirliğinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu. ■

Yorumlar (3)
erdinç 9 yıl önce
Sizinle çalışmak istiyorum 15yıl tecrübem var belğdler ar
erdinç 9 yıl önce
Sizinle çalışmak istiyorum 15yıl tecrübem var belğdler ar
Erdinç 9 yıl önce
15 yıldır hafriyat deneyimim var src2 src4 dsınıfı ehliyetim mevcut sizinle çalışmak,onur ve gurur verir 05333131722
banner117
15
açık
banner159