Öykü Lojistik’e ‘Yılın En İyi Lojistik Projesi’ ödülü

Geliştirdiği VIP LCL projesi ile müşterisine yüzde 60 tasarruf ettiren Öykü Lojistik, LODER tarafından düzenlenen VI. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nde “Yılın En İyi Lojistik Projesi” ödülüne layık görüldü.

banner114
LOJİSTİK 23.05.2017, 14:48 23.05.2017, 14:55 Taşıma Dünyası
Öykü Lojistik’e ‘Yılın En İyi Lojistik Projesi’ ödülü
Yenilikçi ve öncü yapısı ile sektöründe farklılaşan Öykü Lojistik, geliştirdiği yeni projesi ile de Türkiye’de bir ilke imza attı.  Öykü Lojistik, müşterilerine hız ve maliyet avantajı sağlamak amacıyla geliştirdiği “VIP LCL PROJESİ” ile LODER tarafından düzenlenen VI. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nde “Yılın En İyi Lojistik Projesi” ödülüne layık görüldü. Öykü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Duran, ödülünü LODER Başkanı Mehmet Tanyaş’ın elinden aldı.

“Müşterilerimizin talep ve önerileri doğrultusunda geliştirdiğimiz ve Türkiye’de sadece Öykü Lojistik tarafından uygulanan VIP LCL projemiz ile sektörde bir ilke imza attık” diyen Öykü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Duran, ‘VIP LCL’ projesi hakkında bilgi verdi:
“Uzakdoğu ülkelerinden parsiyel deniz yükleri getiren firmalar, limanlardaki yüksek ardiye maliyetleri ve yoğunluktan dolayı çeşitli zorluklar yaşamaktaydı. VIP LCL Projesi ile Çin, Hong Kong, Güney Kore, Tayvan gibi ülkelerden açılan parsiyel konsol yükleri, en uygun navlunlarla, en kısa zamanda Ambarlı limanına getirilip Öykü Lojistik’in özel antreposuna aktarılarak ithalat işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu sayede müşteriler %60’a varan ardiye maliyet avantajlarıyla işlemlerini çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedirler”


Öykü Şirketler Grubu

2000 yılında gümrük müşavirlik hizmetleri ile sektöre adımını atan Öykü Lojistik, bugün gümrük hizmetlerinin yanı sıra uluslararası deniz, hava, kara lojistik hizmetleri, antrepo ve serbest depo hizmetleri, yurtiçi taşımacılık, yurtiçi ve yurtdışı kargo hizmetleri, sigorta gibi lojistik süreçlerindeki bütün hizmetleri tek çatı altında sunabilen entegre bir lojistik şirketi haline gelmiştir.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159