Özbaylar Petrol 57 Scania çekici aldı

banner113

Scania, 67 adet ile yılın ilk büyük teslimatını Özbaylar Petrol’e yaptı.

banner114
LOJİSTİK 15.01.2018, 12:25 15.01.2018, 12:30 Taşıma Dünyası
Özbaylar Petrol 57 Scania çekici aldı
Scania Streamline G410 LA 4x2 HNA araçların teslimatına yönelik 12 Ocak günü düzenlenen törene Özbaylar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özbay, Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Ülke Müdürü Per Stümer, Scania Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Adnan Yücel, Satış Müdürü Gökhan Altun ve Erçal Group Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Erçal ile diğer yetkililer de katıldı. 

Hayırlı olsun 
İlhami Eksin, Özbaylar Petrol ile bu noktaya gelebilmek için çok çalıştıklarını belirterek, “Yoğun çalışmalar imzaya bağlandığı anda yorgunluğumuz bitiyor. Biz bundan sonraki süreçte Özbaylar Petrol’ü hem araçlar hem de satış sonrası hizmet sürecinde hiç yormayacağız. Bayimiz Erçallar Otomotiv’in bu işbirliğinin sağlanmasında büyük bir katkısı var.  Bu işbirliği hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

Devam edeceğiz
Özbaylar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özbay, “Üçüncü köprü bağlantı yolları, dekupaj ve İstanbul içerisinde hafriyat ve taşıma işleri gibi büyük projeleri başarıyla tamamlarken, İstanbul’da halen devam etmekte olan birçok projenin de hafriyat işlerini sürdürüyoruz. İstanbul, Bursa ve Tokat’ta akaryakıt istasyonlarımız var. Halk otobüsü işi de yapıyoruz. Scania ile yeni projelerde de el ele devam edeceğimize inanıyoruz. Şu anda filomuzda 250 araç ve 75 makine parkı var. 2018’den umutluyuz” diye konuştu. 

İkinci elde 500 araçlık stok 
Erçal Group Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Erçal, “Özbaylar Petrol ile 6 yıl önce işbirliğine başladık, ikinci el operasyonları gerçekleştirdik. İkinci el araç alımında ülkemizin en önde gelen şirketleri arasındayız. 500 araçlık bir stokla dönüyoruz. İkinci elin hareketliliği bu yıl da devam edecek” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159