Özkancalar’ın Tercihi Mengerler İstanbul oldu

banner113

Özkancalar Madencilik 10 Mercedes-Benz Arocs 1842 LS 4x2 tip çekici yatırımı yaptı. Satışı Mengerler İstanbul gerçekleştirdi.

banner114
LOJİSTİK 19.05.2017, 18:39 22.05.2017, 12:46 Taşıma Dünyası
Özkancalar’ın Tercihi Mengerler İstanbul oldu
Özkancalar Madencilik'e Mengerler İstanbul tarafından 10 adet Mercedes-Benz marka Arocs 1842 LS 4x2 tip çekicilerin satışı gerçekleştirildi. Firma araçların finansmanı için Mercedes Benz Finansmanı Türk A.Ş'den kasko + servis bakım paketli kredisi kullandı.

Teslimat töreninde Özkancalar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Özkanca, Mengerler İstanbul İnşaat ve Kargo Kamyonları Satış Müdürü Aytolan Yılmaz ve Mengerler İstanbul Kamyon Satış Danışmanı Muharrem Saygı hazır bulundu.
 
Özkancalar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Özkanca, araç parklarında bulunan 29 adet araçlardan 27 adedinin Mercedes-Benz marka olduğunu, uzun yıllar Mercedes-Benz marka kamyon ve çekicileri kullandıklarını ve araçlarını Mengerler Ticaret Türk A.Ş’den satın aldıklarını belirtti. Özkanca, hem markaya hem de bayiye olan güvenleri nedeniyle yeni araç yatırımında da alışkanlıklarını değiştirmediklerini ve bu ticaretin her iki taraf içinde uzun soluklu olmasını arzu ettiklerini dile getirdi.
 
Özkancalar Madencilik San. Tic. Ltd. Şti.
1996 yılında Yakup Özkanca tarafından kurulmuş olan firma, sektördeki 20 yılı aşkın deneyimiyle, inşaat, altyapı ve kamu alanlarına ait beton ve asfaltlama çalışmalarında kullanılmak üzere birinci sınıf kalitede taş, mıcır, taş tozu gibi ürünleri, Kocaeli Gebze tesislerinde en son teknoloji kullanarak ve çevre sağlığına uygun çalışmaları destekleyerek üretmektedir.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159