Panpet Taşımacılık, 5 adet IVECO S-WAY aldı

banner113

Iveco yetkili satıcısı Gülsoylar Kayseri Şeker Fabrikasının iştiraki olan Panpet Taşımacılık’a satışını gerçekleştirdiği 5 adet S-WAY çekiciyi teslim etti.

banner114
LOJİSTİK 30.03.2020, 17:29 30.03.2020, 17:57 Taşıma Dünyası
Panpet Taşımacılık, 5 adet IVECO S-WAY aldı

5 adet IVECO S-WAY AS440S51 TP çekicinin teslim edildiği törene , Panpet Genel Müdürü-İnanç Kızılyazı, Panpet Ticaret Şefi Şenol Öğretir, Panpet Kademe İkmal Sorumlusu Emre Doğan katılırken IVECO yetkili satıcısı Gülsoylar’ Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Candan Gülsoy ve Satış Müdürü Doğan Şahin katıldı.

510 BG güç, AS geniş ve yüksek kabine sahip araçlar aynı zamanda full donanım paket ile teslim edildi. “Panpet Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.’nin bağlı ortaklığı olarak Kayseri’de kuruldu. Şirket’in ana faaliyet konusu, yurtiçi ve yurtdışı karayolu nakliye hizmeti, akaryakıt ürünlerinin perakende ve toptan satışı, şeker pancardan üretilmiş kristal şekerin toptan yurtiçi satışı, hayvan yemi olarak tüketilen melaslı pelet kuru küspe üretimi, hafriyat yükleme, taşıma ve boşaltma. Sürekli olarak taşımacılık filosunu yenileyen Kayseri Şeker, Panpet çekici filosunu her sene daha da genç hale getiriyor. Törende söz alan Gülsoylar Yönetim Kurulu Başkanı Candan Gülsoy ise, Panpet’in IVECO ile olan daha önceki olumlu deneyimlerinden yola çıkarak tercihlerini tekrar IVECO’dan yana kullanmalarından çok memnun olduğunu söyledi. Tören sonrasında IVECO Kayseri Yetkili Satıcısı Gülsoylar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Candan Gülsoy Panpet yetkililerine bir plaket takdim etti.


 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159