Petrol Ofisi kamyoncu dostları ile buluştu

banner113

Petrol Ofisi, Antalya’da gerçekleştirilen S.S. Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Merkez Birliği’nin Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’na destek oldu.

banner114
LOJİSTİK 05.12.2019, 09:37 05.12.2019, 09:41 Taşıma Dünyası
Petrol Ofisi kamyoncu dostları ile buluştu

Petrol Ofisi 4 gün süren organizasyonda yolların kahramanları kamyoncu dostlarının, yanındaydı. Petrol Ofisi kamyoncu dostlarına, Active-3 teknolojili yakıtlarını, Maximus motor yağları ile Auto Matic Filo Yönetimi çözümlerini tanıttı.



Petrol Ofisi, ileri teknolojiye sahip ürünleri ve gelişmiş hizmetleri ile yolların kahramanı kamyoncu dostlarının yanında olmaya devam ediyor. Zorlu şartlarda çalışan kamyoncuların sorunlarını bilen, anlayan ve ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler sunan Petrol Ofisi, S.S. Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Merkez Birliği’nin Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’nda da kökleri uzun yıllara dayanan dostlarını yalnız bırakmadı.



Antalya Kemer’de 21 - 24 Kasım tarihleri arasında RoxRoyal Grand Haber Otel’de yaklaşık 350 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’nda, ‘Kooperatif Kanunu Çalışmaları’, ‘Tüm Motorlu Taşıyıcılar Sigorta Kooperatifi Kuruluş Çalışmaları ve Önümüzdeki Süreç’, ‘Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’ ile ‘Sayısal Takograf Değerlendirmesi’ gibi konu başlıkları ele alındı.

Petrol Ofisi, benzersiz altyapısı, köklü geçmişi,eşsiz bilgi birikimi ile geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle, her alanda olduğu gibi karayolu lojistiğinin omurgasını oluşturan kamyonculara da özel çözümler sunuyor. Petrol Ofisi, destek olduğu kamyoncuların Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’nda açtığı stantta, Active-3 teknolojili yakıtlarını, Maximus motor yağları ile AutoMatic Filo Yönetimi çözümlerini anlattı.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159