Proje taşımacılığının öncü firması SARILAR, filosuna özel dizayn 10 MAN çekici kattı

banner113

Yurt içi ve yurt dışında imza attığı başarılı işlerle öne çıkan, proje taşımacılığının öncü firmalarından SARILAR Uluslararası Nakliyat İthalat İhracat A.Ş., filosunu 8 adet TGX 33.580 6x4 BBS ve 2 adet de TGX 33.640 6x4 BBS olmak üzere 10 adet, ağır nakliye için özel dizayn edilmiş MAN çekici ile güçlendirdi.

banner114
LOJİSTİK 11.09.2020, 15:48 Taşıma Dünyası
Proje taşımacılığının öncü firması SARILAR, filosuna özel dizayn 10 MAN çekici kattı

Teknoloji, performans, güvenlik, dayanıklılık, yakıt tasarrufu, işletme ekonomisi ve 7/24, yaygın satış sonrası hizmetler. Tüm bu alanlarda geleneksel olarak benzersiz avantajlar sunan MAN araçları, her sektör ve iş koluna ideal çözümler sunuyor. MAN çekicileri, sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla lojistik, karayolu taşımacılığı ve ağır iş kollarında faaliyet yürüten firmaların da öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. 

Karayolu Taşımacılığı, Proje Taşımacılığı, Gabari Dışı ve Ağır Yük Taşımacılığı ve Vinç Kiralama Hizmetleri konularında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden SARILAR Uluslararası Nakliyat İthalat İhracat A.Ş. de faaliyet yürüttüğü özel proje taşımacılığı için MAN kalitesine güvendi.

Çekiciler ağır nakliye için özel dizayn edildi

Sahip olduğu 40 yıllık tecrübe ile yurt içinin yanı sıra yurt dışında da başarılı projeleri hayata geçiren SARILAR Uluslararası Nakliyat İthalat İhracat A.Ş, filosunu özel dizayn MAN çekicileri ile güçlendirdi. Sarılar Gebze Merkez tesisinde düzenlenen törenle, 8 adet TGX 33.580 6x4 BBS ve 2 adet TGX 33.640 6x4 BBS’den oluşan ağır nakliye için özel dizayn edilmiş toplam 10 adet çekiciyi teslim aldı. 

“Ağır işlerimizde MAN’ın kalitesine güveniyoruz”

Teslimat töreninde MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Koordinatörü Kadri Başaran, SARILAR Uluslararası Nakliyat İthalat İhracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Gürbüz’e sembolik MAN anahtarını teslim etti. 

SARILAR Uluslararası Nakliyat İthalat İhracat A.Ş, ile yaptıkları iş birliğinden duydukları memnuniyet dile getiren Kadri Başaran, iş birliğinin daha da artması temennisinde bulundu. 
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159