Reysaş 53 Mercedes Axor ve Actros çekici aldı

banner113

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret AŞ, Toyota’nın lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere Koluman Otomotiv'den 53 Mercedes Axor ve Actros araç aldı.

banner114
LOJİSTİK 26.08.2014, 13:28 26.08.2014, 13:35 Taşıma Dünyası
Reysaş 53 Mercedes Axor ve Actros çekici aldı
Haber: CANER ÖZCAN

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret AŞ, Toyota’nın lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere 53 adet Mercedes Axor ve Actros araç satın aldı.  Koluman Otomotiv ve Reysaş Lojistik arasında gerçekleştirilen teslimat töreni 21 Ağustos 2014 Perşembe günü Adapazarı Toyota Cross Dock’ta gerçekleştirildi. Törene Koluman Otomotiv Genel Müdürü Ali Saltık ile Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven katıldı. 

Reysaş Lojistik olarak 1989 yılında, Toyota bayiliğine başladıklarını belirten Döven, “1994 yılında Toyota burada fabrika kurdu. Biz de firma olarak aradan geçen süre de Toyota ile büyüdük. 24 yıl sonra burada olmak bizim için ayrı bir keyif. 24 yıl önce 3 otomobil ile başladığımız taşımacılıkta önemli bir lojistik şirketi haline geldik” dedi. 

Toyota’nın Türkiye’de ve dünyada hızlı bir şekilde büyüdüğünü açıklayan Döven, “Egzoz ve ses emisyonu konusundaki  hassasiyetimiz sebebi ile  Euro 4-5 serisi  araçlar  tercih ediyoruz. Fren ve debriyajlarda  asbestsiz balata kullanımına özen gösteriyoruz. Depo ve çatılarda elektrik sarfiyatlarını düşürüyoruz. Yakıt ekonomisi  sağlayan sistemler kullanıyor  sürücülerimize sürekli  ekonomik araç kullanımı konusunda eğitimler veriyoruz.  Binek şirket araçlarında elektrikli  otomobillerin kullanımını  tercih ediyoruz” dedi. 

Araçları hak edilen şekilde müşteriye sunduklarını belirten Ali Saltık da Reysaş ile 25 yıllık bir işbirliklerinin olduğunu hatırlatarak “Durmuş Bey, işini çok iyi yapan, satın almalarda ince eleyip sık dokuyan biri olarak tanınıyor. Bu anlamda onunla uzun soluklu bir işbirliği gerçekleştirmek son derece önemli” dedi. Saltık, teslimatla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü. “Mercedes çekiciler Türkiye’de taşımacılık sektörüne damgasını vurmaya devam ediyor. Öyle ki rakiplerinin toplamından daha çok araç satışı gerçekleştiriyor. Tüm gayretimiz bu araçları hak edilen şekilde müşterilere sunmak. Hizmetin sınırı yok, o yüzden her geçen gün daha iyisi için çalışıyoruz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159