banner69

Schmitz Cargobull’dan nakliyeciye yılın son fırsatı

banner113

Bu sene içerisinde Adapazarı fabrikasını devreye sokan, bunun yanında ise tüm Avrupa'da ve Türkiye'de çeşitli etkinliklerle kuruluşunun 125. yılını kutlayan Alman semi-treyler devi, Schmitz Cargobull özel bir kampanya hazırladı.

banner114
LOJİSTİK 11.12.2017, 15:56 11.12.2017, 15:59 Taşıma Dünyası
Schmitz Cargobull’dan nakliyeciye yılın son fırsatı

1.5 yıl önce Türkiye pazarında uzun yıllardır sürdürdüğü iş ortaklığı sona erdirerek yeni bir yapılanma sürecine giren Schmitz Cargobull bu yapılanmanın ilk ve en önemli adımını Adapazarı’nda hayata geçirdiği fabrika ile attı. 9 aylık yoğun bir çalışmanın ardından Adapazarı fabrikası açıldı. Bu yıl 125’inci yılını kutlayan Schmitz Cargobull 2017 Nisan ayında öncelikle perdeli grubundaki semi-treylerleri üretmeye başladı. Yine bu senenin Ağustos ayında ise frigorifik semi-treyler üretim bandını devreye soktu. Schmitz Cargobull, yakın bir gelecekte ise hem açık kasa, hem de damper grubu ürünleri ile pazara etkili bir şekilde girmeyi hedefliyor.

Türkiye’ye yatırım yapma kararımızın doğruluğunu görüyoruz

“Senenin sonuna geldiğimiz bugünlerde, Türkiye'ye yatırım yapmakla ne kadar doğru bir karar “vermiş olduğumuzu bir kere daha görüyoruz” açıklamasını yapan Schmitz Cargobull Türkiye Satış Müdürü Nihat Ö. Ayhan, “ Bu seneki satış adetlerimiz gösteriyor ki, Türk nakliye sektörü artık Schmitz Cargobull'a daha çabuk ulaşabiliyor ve daha iyi şartlarla sahip olabiliyor. Bu şartları yakın gelecekte iyileştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yılı bir kampanya ile kapatıyoruz

Nakliyecilere cazip fırsatlar içeren bir kampanyanın startını verdiklerini belirten Ayhan, “
“Gerek Türkiye'de yatırım yaptığımız ilk sene olması, gerekse de şirketimizin 125. kuruluş yılı olması sebebiyle, bu sene bize gerekli ilgiyi gösteren, ürünlerimizi tercih eden iş ortaklarımıza teşekkür etmek ve de herhangi bir nedenden dolayı ürünlerimizi kullanamayan, ticaret yapamadığımız nakliyecilerimize de son bir fırsat daha sunmak için 2017 yılını yeni bir kampanya ile kapatıyoruz. Türkiye'de ürettiğimiz ürün grupları olan perdeli ve frigorifik semi-treylerlerimiz için düzenlediğimiz bir kampanyadır” dedi.

Nakliyeciye yılın son fırsatı

Finans kuruluşlarının Türk lirası ve Euro para birimine göre uyguladıkları faiz oranlarının çok daha avantajlı oranlarını müşteriye sunacaklarını belirten Nihat Ayhan, “Bugünlerde finans kuruluşları Türk Lirası için yıllık yaklaşık yüzde 18 ile yüzde 20 arasında değişen bir faiz öngörmekte iken, Euro için bu oran yıllık yüzde 5 ile yüzde 6 seviyesindedir. Biz, 125. yılımıza özel olarak 31 Aralık 2017 tarihine kadar üreteceğimiz sınırlı sayıda semi-treylerde ve anlaşmalı finans kuruluşlarında geçerli olacak, Türk Lirası için yıllık % 12.5, Euro için ise yıllık %1.25 faiz oranlarıyla Türk nakliye sektörüne, hem teşekkür etmek hem de 2017 senesi için son bir fırsat daha sunmak istedik.Umarım ki bu kampanyamız hepimiz için hayırlı olacaktır. Mümkün olabildiğince çok iş ortağımızın bu fırsattan faydalandırmış olmasını temenni ediyoruz" dedi.




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159