Sinnep Lojistik filosunu güçlendiriyor

banner113

Merkezi İstanbul’da bulunan Lojistik firmasına 5 adetlik galvaniz tenteli treylerin teslimatı, Serin Treyler Konya tesislerinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

banner114
LOJİSTİK 20.07.2017, 12:30 20.07.2017, 12:36 Taşıma Dünyası
Sinnep Lojistik filosunu güçlendiriyor
Serin Treyler, malzeme ömrünü uzatan sıcak daldırma galvaniz tekniğinde üretmiş olduğu tenteli treylerlerin teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Teslimat törenine Sinnep Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sinnep ve Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli katıldı. 

Sinnep Lojistik, 5 adet Serin galvaniz tenteli aracı teslim aldı. Törende söz alan Mustafa Sinnep “Firmamız uluslararası taşımacılık sektöründe emin adımlarla ilerleyen ve hedeflerine ulaşmak için yatırımlara önem veren bir firma. Bu yüzden burada Serin Treyler ile yapmış olduğumuz iş birliği sayesinde 5 adet galvaniz tenteli araç teslim aldık. Bize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi. 

10 yıl paslanmazlık garantisi 

Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli ise “ Bizi tercih etmelerinden dolayı biz de Sinnep Lojistik’e teşekkür ederiz. Serin Treyler olarak galvaniz teknolojisi ile üretmiş olduğumuz tenteli araçlarımızda 10 yıl kadar paslanmazlık garantisi veriyoruz. Bu da firmaların uzun ömre sahip araç kullanmaları anlamına geliyor. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır. Bunun içinde teknolojik tüm imkanları yakından takip edip uygulamalarını yapmaktayız” dedi. 

Galvaniz tenteli araçların başlıca özellikleri

Sıcak daldırma galvaniz teknolojisi, şasinin üzerinde bir kaplamadan ziyade çeliğin içine nüfuz ediyor. Bu sayede diğer teknolojilere nazaran daha fazla bir koruma ve paslanmazlık sağlanıyor. Galvaniz teknolojisinin uygulandığı ürünlerde paslanmazlık en az 10 yıl uzayabiliyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159