Tuncay Nakliyat da “Otokar Atlas” dedi

banner113

Yük taşıma kapasitesi ve ekonomisi ile hafif kamyon segmentine hareketlilik getiren Otokar Atlas son olarak Tuncay Nakliyat’ın tercihi oldu. Otokar, Tuncay Nakliyat’a 14 adet Atlas teslim etti.

banner114
LOJİSTİK 14.08.2014, 14:46 14.08.2014, 14:53 Taşıma Dünyası
Tuncay Nakliyat da “Otokar Atlas” dedi

Otokar’ın hafif kamyonu Atlas, yüksek istihap haddi ve segmentinin en yüksek taşıma kapasitesi ile farklı iş kollarında müşteriler tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Son olarak Kocaeli ilinde faaliyet gösteren Tuncay Nakliyat tarafından satın alınan 14 adet kısa şasi Atlas kamyon firmaya teslim edildi.

Düzenlenen teslimata Tuncay Nakliyat firma sahibi Cevat Tuncay, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz ve satışı gerçekleştiren Otokar yetkili bayisi Enke Otomotiv Satış Müdürü Tuncer Erten Kotil katıldı.


Tuncay Nakliyat firma sahibi Cevat Tuncay filolarında bulunan Otokar otobüslerinden kalite, satış sonrası ve 2. el değeri açısından çok memnun olduklarını belirterek Atlas kamyonu beğendiklerini ve memnuniyetlerinin devam edeceğine inanarak yeni alımda Atlas’ı tercih ettiklerini ifade etti.

Otokar Atlas

Türkiye şartlarına, koşullarına ve hafif kamyon segmentindeki müşteri beklentilerine uygun olarak Otokar tarafından geliştirilen Otokar Atlas,
yüksek yük taşıma kapasitesi, düşük işletme giderleri ve Otokar markasının verdiği güvenle hafif kamyon segmentinde konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan Otokar Atlas, farklı iş kolları için iki farklı uzunlukta üretiliyor ve segmentinin en yüksek yük taşıma kapasitesine sahip. Sağlam ve dayanıklı şasi yapısı ve makas sistemi ile kullanıcılara yüksek istiap haddi de sağlayan hafif kamyon, Cummins Commonrail Turbo Intercooler Dizel Euro 5 motora sahipken ABS fren sistemi, yardımcı fren ve havalı park freni ile de üst düzey bir güvenlik sunuyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159