Yerli üreticilere E-İhracat kapılarını açıyor

banner113

Uluslararası Lojistik firması olarak yola çıkarak, depolama, taşımacılık, depo yazılımı, Intermodal Lojistik hizmetleri alanlarında kendini her an geliştiren Logitrans Lojistik A.Ş. şimdi de E-İhracat yapmak isteyen ve E-Ticaret sektörünün büyüyen pazar payında yer bulmak isteyen yerli firmalara yurtdışında satış yapabilme imkanı sunuyor.

banner114
LOJİSTİK 11.01.2021, 15:06 Taşıma Dünyası
Yerli üreticilere E-İhracat kapılarını açıyor

Üretici, satıcı, pazaryeri ya da tedarikçilerin ürünlerini yurtdışı pazarlarında satabilmelerine imkan sağlayan entegrasyon yazılımı ve kargo sitemlerinden oluşan LogiHUB hizmet modelleri ile website entegrasyonu, ürün moderasyonu, mağaza yönetimi ve kargo süreçlerinde müşterilerine tedarik zinciri çözümleri üretiyor.

Her müşteriye özel olarak geliştirilebilen ve yönetilebilen modeller ile satıcılar ürünlerini yurtdışında bulunan pazaryerlerinde satabilmektedir. Aynı zamanda ana bayii olduğu CDEK Kargo ile tüm kargo süreçlerinde satıcılara destek vermektedir. CDEK Kargo, Rusya’da 35.000’den fazla teslimat noktasına sahip ve kapıda ödeme, iade yönetimi, teslimat noktasına gönderim gibi birçok avantajlı hizmeti de sunuyor.

E-Ticaret ve Yeni Normal’in güçlerini birleştirmesiyle, dünyadaki tüm ülkelerde yeni ihtiyaç alanları doğmuş ve ihracatçılar da bu yeni pazarlara yönelmiştir. Farklı ülke pazarlarında, doğru müşteriye en uygun ürünü satabilmek ve satış sonrası hizmetlerin operasyonlarını yürütebilmek için ihracatçılara fırsatlar sunan Logitrans, bu alanda çalışmalarına ilk olarak Rusya ile başladı.

LogiHUB ilk olarak farklı sektördeki yerli firmaların ürünlerini Rusya’nın en büyük pazaryerlerinden biri olan ozon.ru ile anlaşarak entegre etmiş ve Rusya’da bu firmaların ürünlerinin satışa sunulmasına imkan sağlamıştır. Mağaza yönetimi, ürün moderasyonu, pazar araştırması gibi birçok alanda ihracatçılara destek sunarak satışların arttırılmasını desteklemiştir.

Ardından, 2020 yılı içerisinde hızla büyüyen Rusya pazarındaki Türk firmalara olan ilgi nedeniyle n11.com ile iş birliği yapılmış ve 100.000’den fazla ürünü entegrasyon ile ozon.ru üzerinden satışa sunmuştur.

Deneyimli yazılım ekibi, Rusya pazarına olan hakimiyeti ve yerel kargo firması olan CDEK Kargo ile yerli satıcılar, bugün LogiHUB işbirlikleri sayesinde Rusya pazarında satış yapmaya başlamış, daha fazla ürün satarak aynı amanda sabit giderlerinden de tasarruf etmiştir.

Detaylı bilgi almak isteyenler yetkili ekiplere firmaya kolayca ulaşabilir, ürünlerini yurtdışında kolaylıkla üstelik herhangi bir web siteleri olmasa dahi satabilirler.

Detaylar için: [email protected]

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159