Yurtdışına çıkışlarda 900 litre mazot verilecek

banner113

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin İstanbul'da yapılan Genel Kurul Toplantısına katılarak bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci "Yurtdışına çıkışlarda 900 litre mazot vereceğiz" dedi.

banner114
LOJİSTİK 06.03.2017, 13:10 07.03.2017, 14:33 Taşıma Dünyası
Yurtdışına çıkışlarda 900 litre mazot verilecek

Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND'nin İstanbul'da yapılan Genel Kurul Toplantısına katılarak bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci sektöre müjdeler verdi.


Tüfenkci yaptığı konuşmada, “Sadece gümrüklerde yaptığımız hızlandırıcı işlemlerin yanında iç gümrüklerde yapacağımız iyileştirmelerle ihracatçılarımız maliyetlerini düşürmeye çalışıyoruz” dedi ve müjdelerini sıraladı:

“Ekonomi Bakanlığı ile yapacağımız çalışmalarda yurtdışı taşımalarda maliyetleri düşüreceğiz. Bunun için ilk toplantıyı 24 Mart'ta yapacağız. İhracat beyannamelerini ve transit beyannamelerini birleştireceğiz. İki beyannameyi birleştirerek hızlandıracak ve sektörü bu formaliteden kurtaracağız."

Yurtdışına çıkışlarda 900 litre mazot vereceğiz


Bakan Tüfenkci, "Yurtdışına çıkışlarda 900 litre mazot vereceğiz. Gürcistana'da giderken de Batı'ya giderken de Kuzey’e giderken de bundan herkez yararlanacak. Suriye'deki iç karışıklıklardan dolayı transiti yasaklanmıştı Suriye'den transiti de serbest bırakıyoruz. Oradaki malları Türkiye üzerinden taşıyacağız.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159