TRW Elektrik Mavisi Fren Balatası: inovasyon ödülü kazandır

banner113

ZF Aftermarket, Equip Auto Uluslararası İnovasyon Ödülü’nü kazandı . TRW Elektrik Mavisi fren balatası: Avrupa hibrit araç filosunun %92'sini kapsıyor. TRW Elektirk Mavisi programı sürekli genişletiliyor

banner114
OTOMOTİV 25.11.2019, 15:02 26.11.2019, 21:32 Taşıma Dünyası
TRW Elektrik Mavisi Fren Balatası: inovasyon ödülü kazandır

TRW Elektrik Mavisi fren balatası, uluslararası Equip Auto fuarında “Parçalar, Araç Donanımı ve Yedek Parçalar” kategorisinde İnovasyon Ödülünü kazandı. ZF Aftermarket tarafından Eylül 2018'de özellikle elektrikli ve hibrit araçlara yönelik lanse edilen fren balatası araç içi gürültüyü ve fren tozunu önemli ölçüde azaltıyor. TRW Elektrik Mavisi programıAvrupa'daki hibrit otomobillerin %92’sini, elektrikli olanların ise %97’sini kapsayacak şekilde genişletildi.

ZF'nin üstün yenilikçi gücü Equip Auto Uluslararası İnovasyon Ödülü ile onurlandırılırken büyüyen elektrikli ve hibrit araç pazarına yönelik sunulan TRW Elektrik Mavisigamı özellikle ödüllendirildi. Aktarma organlarının elektrifikasyonu, ZF'nin karayolu trafiğindeki CO₂ emisyonlarının azaltılmasına katkıda bulunmasında önemli bir kaldıraç. Teknoloji grubu elektrikli araçlar için güç elektroniği ve sistem entegrasyonunu kapsayacak şekilde hibrit modüller, takılabilir hibrit şanzımanlar ve elektrikli araçlara yönelik güç aktarım organları sunuyor.

 İlk fren balatası

ZFAftermarketBölümügeleceğin otomotiv teknolojisinin geliştirilmesinin ilk aşamalarında yer alıyor. Bu durum, satış sonrası parça yenileme pazarında yer alan ürün ve hizmetler için yeni çözümlerin gelecek odaklı geliştirilmesini ve uygulanmasını mümkün kılıyor. Frenleme sırasındaki gürültü ve titreşimleri gözle görülür biçimde azaltmaya yardımcı olan ve dünyada elektrikli ve hibrit araçlara yönelik geliştirilen ilk fren balatası da bu ürünlerden biri. Ürünün yüksek inovasyon seviyesi, talep odaklı hizmet kalitesi ile de birleşiyor. TRW Elektrik Mavisi fren balataları, hızlı montaj için uygun aksesuarlarla birlikte sunuluyor.

ZFAftermarket Bölümü Başkanı Helmut Ernst, “TRW Elektrik Mavisi fren balatasına verilen inovasyon ödülü, Yeni Nesil Aftermarketpazarının aktif bir tasarımcısı olarak oynadığımız rolü mükemmel bir şekilde onaylıyor. Tesla ve Nissan Leaf'ten Toyota Prius'a kadar ortaklarımıza Avrupa'daki neredeyse tüm elektrikli ve hibrit araçlar için bu yenilikçi ürünü sunabildiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

Equip Auto Uluslararası İnovasyon Ödülü 

Otomotiv sektöründeki inovasyonları ödüllendiren Equip Auto International Grands Prix, Equip Auto katılımcılarının sunduğu en yenilikçi konsept, ürün ve hizmetleri seçmeyi ve ödüllendirmeyi ve otomotivaftermarketpazarında yükselen teknolojilere ışık tutmayı amaçlıyor.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159