4000. Jest Comvex'te teslim edildi

banner113

Karsan 5. Comvex Fuarı’nda üç farklı markaya ait 10’un üzerinde ürününü tanıttı. Karsan, minibüs modeli Jest’in 4 binincisini Comvex Fuarı’nda sahibine teslim etti. Jest minibüsler, Mayıs 2013’ten bugüne kadar Türkiye çapında 50 ilde tercih edildi.

banner114
PİYASA 23.05.2016, 17:09 23.05.2016, 17:25 Taşıma Dünyası
4000. Jest Comvex'te teslim edildi

Karsan, Comvex’te Bursa fabrikasında üretimini gerçekleştirdiği en yenilikçi ürünlerini sergiledi. Basın toplantısında konuşan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, 2016’nın Karsan’ın 50’nci kuruluş yıl dönümü olduğuna dikkat çekti: “Türkiye’de ulaşımda kentsel dönüşümü başlatan; tasarlayıp ürettiği araçlarla dünya markalarıyla rekabet eden; ticari araç üretiminde dünyanın en büyük markalarının güvenini kazanan Karsan; gurur dolu 50 yılın yanı sıra; bugününü de kutluyor ve başarı dolu bir geleceği müjdeliyor. 1.200’ün üzerinde Karsan çalışanı ve 250 kişilik Ar-Ge personelimizin emeği ve katkıları ile bugüne kadar 275 binin üzerinde araç üretimi gerçekleştirdik. Ulaşımda Türkiye’nin markası olmanın gururu ile insan hayatına, teknolojiye ve çevreye “artı değer” katmaya devam ediyoruz. Hem de 1966 yılındaki o ilk heyecanımızla.”

Beklentilere uygun araçlar

Arpacıoğlu; Karsan ürünlerinin, mevcut araç veya platformlardan türetilerek değil, amacına uygun olarak müşteri beklentilerine göre, uygun teknoloji, inovasyonlar ve Hexagon Studio ile yürütülen uzun soluklu Ar-Ge çalışmaları neticesinde hayata geçirildiğini de vurguladı.

Sınırsız ulaştırma çözümleri

“Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda herkes için eşit ulaşım şartları sunmayı hedeflediklerini belirten Arpacıoğlu, “Türkiye’de engelsiz erişimi sahiplenen bir marka olarak bu yaklaşımımızı standımıza da yansıttık. Engelli sandalye şarj üniteleri, araçlarımızın rampaları, basın toplantımız esnasında işaret dili kullanıyor olmamız; engelsiz ulaşımını bir sosyal sorumluluk olarak gördüğümüzün ve engelli bireyleri her zaman kucakladığımızın bir göstergesi” diye konuştu

4 bininci Jest Pendik hattında

Arpacıoğlu, ulaştığı yüzde 37’lik pazar payı ile bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen minibüs modellerinden biri olan JEST’in 4 bininci aracını Pendik-Kadıköy hattında çalışan Tayfun Yazıcı’ya teslim etmekten gurur duyduklarını söyledi. Tören JEST müşterisine verilen temsili anahtarla yapılan fotoğraf çekimi ve JEST şeklindeki pasta kesiminin ardından son buldu.

Karsan 10’un üzerinde ürününü tanıttı

Karsan JEST’in Euro 5 motorlu, 10+4 ve 11+4 otomatik rampalı olmak üzere iki farklı modeli ile birlikte 8 metrelik Atak’ın Euro 6 otomatik vitesli versiyonu da fuarda yerini aldı. Atak, 2015 yılında yüzde 32 gibi bir pazar payı başarısı elde etti. 8 metrelik Star; 8 metrelik Star, 31 kişiye kadar ulaşan yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirlerarası taşımacılıktaki ihtiyaçlara cevap veren bir otobüs. Karsan üretimi 12 metrelik dizel euro 6 Citymood, modüler yapısı ve FPT motoru ile dikkat çekiyor. Karsan üretimi Hyundai H350 Serisi, çeşitli üst yapı seçenekleriyle ilk kez tanıtıldı. Hyundai H350 Serisinin 12.8m3 hacimli panelvanı, 16+1 okul aracı, 9+1 VIP minibüs, acil yardım ambulansı ve kasalı pikap modelleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.



Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, ulaştığı yüzde 37’lik pazar payı ile bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen minibüs modellerinden biri olan JEST’in 4 bininci aracını Pendik-Kadıköy hattında çalışan Tayfun Yazıcı’ya teslim etmekten gurur duyduklarını söyledi.





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159