Anadolu Isuzu’nun Başkent turu

banner113

Anadolu Isuzu, 5 Kasım Çarşamba günü kamyon, pikap ve otobüs grubunda toplam 10 firmaya teslimat gerçekleştirdi. Teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ve ekibi, Anadolu Isuzu Ankara bayisi Gençler Motorlu Araçlar Ticaret ve Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hulki Tanrıkulu ile firma sahipleri katıldı. Ayder Grup’a 10 Isuzu Novo

banner114
PİYASA 09.11.2014, 15:21 10.11.2014, 09:54 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu’nun Başkent turu


Ayder Grup’a 10 Isuzu Novo

1989 yılında kurulan ve öğrenci, personel, turizm ve filo kiralama alanında hizmetler veren Ayder Turizm’e 10 Isuzu Novo teslim edildi. Teslimat töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ayder Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Haşimoğlu, Anadolu Isuzu ile bugüne kadar ticari ilişkiden öte samimi bir dostluk içerisinde çalıştıklarını söyledi. Ankara’da birçok alanda hizmet verdiklerini dile getiren Haşimoğlu, “Aldığımız araçlarla öğrenci ve personel taşıyacağız. Aracın kalitesi, Gençler Otomotiv’in, satış sonrası bize yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Isuzu ile çalışmaktan dolayı memnunuz” dedi.

Ankara’da uygulanan plaka tahdidine de değinen Haşimoğlu, “Ankara’da plaka tahdidinin olması taşımacıları zor duruma düşürüyor. Geçen sene 500 bin TL’ye aldığımız araçları bu sene 620 bin TL’ye alıyoruz. Kamu kurumları ve diğer kurumlar adına, tahdit olmasaydı bugün 200 lira yaptığımız servisi çok rahatlıkla 120 ile 150 liraya yapabilecektik” diye konuştu.

Çalıkıran Turizm’e 2 Turkuaz

1993 yılında kurulan ve Ankara genelinde günde 13 bin yolcuyu taşıyan Çalıkıran Turizm’e 2 adet Turkuaz teslim edildi. Personel, turizm ve filo kiralama alanında hizmet verdiklerini dile getiren Çalıkıran Turizm sahibi Salim Zeki Çalıkıran, “Isuzu araçlarından memnunuz. Özmal olarak 300 civarında bir araca sahibiz” dedi.

Mesnevi Turizm’e 5 Novo

1979 yılından beri Ankara’da öğrenci, personel ve turizm taşımacılığı alanlarında hizmet veren Mesnevi Turizm, 5 Novo teslim aldı. Teslimat töreninde konuşan Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, “Mesnevi Turizm olarak biz 30 yıldır Hulki Bey ile tanışıyoruz. Isuzu dediğimizde aklımıza Gençler Otomotiv geliyor. Biz Isuzu’dan yılda 15-20 ile arasında araç alımı yapıyoruz. Bünyemizde bulunan 250 özmal aracın 80’i Isuzu marka araçtan oluşuyor” dedi. 

Kaya Seyahat’e 200 adet D-Max 

Operasyonel filo kiralama, personel ve öğrenci taşımacılığı alanında hizmet veren Kaya Seyahat Turizm de Anadolu Isuzu’yu tercih eden firma oldu. Isuzu markasını markanın güvenirliği, servis ağının yaygın olması gibi etkenlerle tercih ettiklerini belirten firma ortağı Yasin Kaya, “Anadolu Isuzu ile midibüs ve minibüs grubunda devam eden iş ortaklığımız mevcut. Operasyonel kiralamada 36 ay uzun dönem ticari her türlü araç verebiliyoruz” diye konuştu. Pikap grubunda Isuzu’nun bizde önceliği var. Yaygın servis ağı, işletim maliyetleri ve ikinci el değeri nedeni ile tercih ettik. Aracın 3 yıl sonra dönüşümünde en iyi marka Isuzu” dedi.

Alp Özler Filo Hizmetleri ve Taşımacılık

Alp Özler Filo Hizmetleri ve Taşımacılık’a 9 adet NNR Long, 8 adet NPR 10 Long, 6 adet NPR 8 Long, 4 adet NPR 3D teslim edildi. Filo kiralama alanında hizmet verdiklerini dile getiren Alp Özler Filo Müdürü Turgut Koçak, “2009 yılından bu yana hafif ticari ve orta ticari araç kiralaması yapıyoruz. İstanbul, Elazığ ve Adana’da şubelerimiz bulunuyor, Isuzu’yu ikinci eldeki değerinden ötürü tercih ediyoruz” dedi.

Park Gün Taşımacılık’a 8 adet NPR 10 Long

Türkiye genelinde nakliye ve katı atık taşımacılığı yapan Park Gün Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sökmen, Isuzu’yu servis kolaylığı, yakıt tasarrufu ve sürüş kolaylığı nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Filoda bulunan 45 kamyonun 15’inin Isuzu olduğunu belirten Sökmen, filoda Isuzu marka araçlara daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi.

Vebtaş Mühendislik’e 7 adet NLR Long

Vebtaş Mühendislik İnşaat, Enerji Turizm AŞ’nin yeni kurulan bir firma olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aslantaş, Isuzu bayii Gençler Otomotiv’den ve Isuzu markasından çok memnunuz. Filomuzda hem NLR serisi hem D-Max serisi araçlar bulunuyor” dedi.

Uluova İnşaat Makine’ye 5 adet D- Max 4x2 T

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Uluova İnşaat firması mühendislerinden Mikail Yıldırım, firmanın 1984 yılında kurulduğunu söyledi. Firmada iş makinelerinin yanında pikap grubunda da Isuzu’yu tercih ettiklerini belirten Yıldırım, “Isuzu ürünlerinin kaliteli olması, yakıt tüketimi yedek parça ve servis hizmeti Isuzu’yu bir adım öne çıkarıyor” ifadelerini kullandı.

Sargın İnşaat’a 2 D-Max 4x2 T, 3 D-Max 4x4 TR, 1 NPR 10 L

Sargın İnşaat olarak NPR kamyonların ve pikapların inşaat sektöründe önemli bir yeri olduğunu belirten Mühendis Namık Kemal Yılmaz, “Pikapları şantiye işinde iş makinelerinin mazot servisi için kullanacağız. Isuzu araçları yakıt sarfiyatı sağlamlılığı, ikinci el değeri nedeni ile tercih ediyoruz” diye konuştu.

Profimak’a 15 adet NPR serisi

Türkiye’de bir ilk olan çöp araçlarına elektrikli hidrolik sistemi monte ederek çevreye daha az karbon yayılmasını sağlayan Profimak’a (Profesyonel İş Makinaları) NPR serisinden 15 adet kamyon teslim edildi. Profimak Genel Müdürü Burhan Fırat, “Buradan aldığımız araçları Niksar Belediyesi’nde kullanacağız. Niksar Belediyesi bütün araçların çevreci olmasını istedi. Isuzu markası ile çalışmaktan çok memnunuz” dedi.

Bayimiz çok güçlü 

Ankara’da yapılan teslimatları değerlendiren Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Isuzu olarak Ankara’da güçlü olduklarını ve ürünlerin olduğu bütün segmentlerde pazar lideri olduklarını söyledi. Buradaki başarılarının ardında Gençler Otomotiv’in olduğunu dile getiren Tamay, “Gençler Motorlu Araçlar, Türkiye bazında da çok güçlü bir bayilik teşkilatı olan daha önce farklı markalarda önemli bayilikler yapmış olan bir bayi. Hulki Bey, Türkiye piyasasının en önemli otomotivcilerinden biri” dedi.

Ankara’da pazar liderliği 

Tamay, ürün gruplarındaki pazar payları ile ilgili şunları söyledi: “Kamyonette Türkiye genelinde pazar payımız yüzde 10’lar civarında. Burada da minimum yüzde 15 ve daha üstü. Pikapta pazar payımız 24’ler civarında, Ankara’da ise 28-30 civarında olacak. Kamyon segmentinde 45- 46 civarındaki, pazar payımız, burada yüzde 50’nin üzerinde olacak. Bu sene pikapta büyük filolarımız var. Bugün teslimat töreninde en fazla sorulan soru, ‘neden Isuzu kullanıyorsunuz’ idi. İşini severek işini yapan ilişkilerini sadece ticari olarak değil insani ilişkiler seviyesinde de kurabilen ticaretin de kısa mesafe koşusu değil uzun yol yolculuğu olduğunu anlayabilen ve buna göre davranan insanların ticareti diğerlerinden daha güzel oluyor.” 

Isuzu ile aile gibiyiz

Gençler Motorlu Araçlar Ticaret ve Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hulki Tanrıkulu, Isuzu’nun kurulduğu 1984’ten bu yana bayiliğini yaptığını belirterek, “Bu bir ticari ömür. Biz markadan da öte Isuzu ile evlat çocuk gibi oldu. Isuzu markasının Ankara’daki pazar payı çok yüksektir. Bunda da çorbada tuzumuz vardır diye düşünüyorum. İnsanlar işini sevmeli ben 50 yıllık ticari hayatımda bunu öğrendim” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159