Ankara Büyükşehir Belediyesi 15 Ford Trucks çekici aldı

banner113

Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in ihtiyaçları doğrultusunda araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı 15 Ford Trucks çekiciyi filosuna kattı.

banner114
PİYASA 02.01.2021, 19:02 Erkan YILMAZ
Ankara Büyükşehir Belediyesi 15 Ford Trucks çekici aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç dışı lüks araç kullanımı yerine Başkentlilerin ihtiyaçlarını önceleyen bir anlayışla hizmet vermeyi sürdürüyor. Bir yandan Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine ait lüks araçların satışına devam edilirken bir yandan da Ankara ve Ankaralıların ihtiyaçları doğrultusunda hizmete alınan araç filosu her geçen gün daha da büyüyor.

Fen işlerine 15 adet Ford Trucks çekici

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘öncelikli ve insan odaklı hizmet’ anlayışı doğrultusunda son olarak Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından temin edilen 15 adet Ford Trucks çekici ve bu çekicilere monte edilen havuz tipi damperli dorseler ise Fen İşleri Daire Başkanlığı'na teslim edildi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Başkent'in 25 ilçesinde yoğun bir çalışma temposuyla hizmet verdiğini belirten Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Tır Sorumlusu Erol Acar, “Hizmetlerin daha üst seviyelere çıkarılması ve daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla temin edilen yeni çekici ile havuz tipi damperli dorselerde asfalt, tuz ve çeşitli makineler taşınacak. Ankara'mıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159