Ata Petrol 8 adet IVECO S-WAY çekici aldı

banner113

IVECO’nun 2020 yılında satış faaliyetine başlayan Trabzon yetkili satıcısı 8 adet S-WAY AS440S48 T/P çekiciyi Ata Petrol İnşaat’a teslim etti.

banner114
PİYASA 21.12.2020, 13:25 Erkan YILMAZ
Ata Petrol 8 adet IVECO S-WAY çekici aldı

Geçmişi 1950' li yıllara dayanan Ata Petrol İnşaat, bugün inşaat sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Türkiye'nin farklı illerinde faaliyet gösteren Ata Petrol’ün 2003 yılında başlayan yatırımları petrol, yap-sat, dere ıslahı, HES, toplu konut vb. hizmetlere kadar uzandı. Trabzon’da Armutçuoğlu’nun yeni tesisi önünde gerçekleşen törene Ata Petrol sahibi Ali Haydar Baş, IVECO Bölge Satış Müdürü Deniz Çetinkaya, Armutçuoğlu SSH Müdürü Ali Armutçu, Armutçuoğlu Satış Danışmanı Akın Cesur, İpek İnan katıldı. Ata Petrol firma sahibi Ali Haydar Baş daha önce filolarında IVECO çekici bulunmadığını, yeni aracı dikkat çeken kabinini beğendikleri için ve yakıt ekonomisi konusunda olumlu yorumlar aldıkları için tercih ettiklerini ifade etti.

IVECO Bölge Satış Müdürü Deniz Çetinkaya, Armutçuğlu’nun yeni yapılanması ile artık daha güçlü olduğunu, satış sonrasında da Ata Petrol’e en iyi hizmeti vereceklerine inandığını ifade etti. IVECO Trabzon yetkili satıcısı Armutçuoğlu, 8 adet S-WAY çekiciyi Ata Petrol’e teslim etti

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159