Atalay Otomotiv İzmirli servisçi ve turizmcilerle buluştu

banner113

Otokar yetkili satıcısı Atalay Otomotiv İzmir şubesini açtı. İZTAD ve EGETURDER Yönetimi ve üyeleriyle düzenen etkinlikte bir araya geldi.

banner114
PİYASA 11.12.2017, 10:54 11.12.2017, 11:07 Taşıma Dünyası
Atalay Otomotiv İzmirli servisçi ve turizmcilerle buluştu
HABER: CUMHUR ARAL / İZMİR

Otokar’ın İzmir yetkili satıcılığını alan Atalay Otomotiv 6 Aralık Çarşamba akşamı İzmir’de faaliyet gösteren İZTAD (İzmir Toplu Taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği) ve EGETURDER (Ege Turizm Taşımacıları Derneği) üyeleri ile birlikte akşam yemeği organizasyonunda bir araya geldi. Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı. Satış Müdürü Murat Torun, Pazarlama Birim Yöneticisi Tanju Peker, İZTAD Başkanı Özer Bür, EGETURDER Başkanı İsmail Cirit, Özaltın Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Meclis üyesi Coşkun Altın ile sektörün önde gelen turizm ve servis taşımacıları katıldı. Gece boyunca Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Atalay ve Emre Atalay konukları ile çok yakından ilgilendiler. 

İzmir’i önemsiyoruz 

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, sektörde var oldukları günden beri İzmir’i çok önemsediklerini ve bu süreçte bu bölgede her zaman güçlü şekilde var olduklarını belirterek, “Mevcut bayi yapısında zaman zaman değişiklikler gerekebiliyor. İstanbul’da uzun süreden beri Otokar bayrağını dalgalandıran güçlü bayimiz Atalay Otomotiv, İzmir’de yapılanması tamamladı ve faaliyete başladı” dedi. 

Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay, 20 yıldır müşterilerinin yanında olduklarını belirterek, “İstanbul’dan şimdi İzmir’de faaliyete başladık. İş anlayışımızı hep şu şekilde oluşturmaya ve bunu çocuklarıma da yerleştirmeye büyük özen gösterdim. ‘Alışverişimizde müşterilerimizin mutsuz ve şikayetçi olması durumunda ben ve çocuklarım bu işi bırakırız’ dedim. Bizi bu gecede yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.   

EGETURDER Başkanı İsmail Cirit ve İZTAD Başkanı Özer Bür de söz alarak Atalay Otomotiv’e İzmir’de başarılı bir iş süreci ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler. ■






Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159