banner69

Biletall ailesine 40 otobüs firması daha…

banner113

Türkiye’de otobüs firmaları ile bilet satış ve dağıtımı konusunda anlaşmalı tek yetkili şirket olan Biletall Organizasyon, 2015 yılında 40 otobüs firması ile daha anlaşma gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 02.03.2016, 11:30 02.03.2016, 11:44 Taşıma Dünyası
Biletall ailesine 40 otobüs firması daha…
Türkiye’de otobüs firmaları ile bilet satış ve dağıtımı konusunda anlaşmalı tek yetkili şirket olan Biletall Organizasyon, 2015 yılında 40 otobüs firması ile daha anlaşma gerçekleştirdi. 2006 yılında e-ticaret pazarına girerek yolcuların yaşadığı vakit kaybını azaltmak ve en ucuz bileti sağlamak üzere kurulan Biletall, hem yolcular hem de otobüs firmaları için bir çok kolaylık sağlıyor.

2006 yılında, “Ulusal Bilet Dağıtım Sistemi” isimli TÜBİTAK projesi ile kurulan Biletall, her geçen yıl hem yurtiçi hem de yurtdışında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bilet satış ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştirdiği firmaların hem operasyon, hem muhasebe, hem de yazılım süreçlerini kolaylaştıran Biletall, firmaları internet üzerinden tüm dünyada erişilebilir olarak, sıfır maliyet ile binlerce satış noktasında milyonlarca kişiye ulaştırıyor.

Yeni yılda, aralarında Çanakkale Truva Turizm ve Has Turizm gibi birbirinden kıymetli 40 otobüs firması ile daha bilet satışı ve rezervasyon işlemleri için anlaşma sağlayan Biletall, birlikte çalıştığı firma biletlerinin satışını 900’den fazla web sitesi, 1.500’i aşkın acente, 7/24 çağrı merkezi, 20’den fazla mobil uygulama ve 5 binin üzerinde kiosk’tan  gerçekleştiriyor. Günlük 250 bin, aylık 7,5 milyon ziyaretçinin bilet araması yaptığı Biletall Organizasyon, 100 binin üzerinde indirilen mobil uygulamaları ile otobüs firmalarının yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı havayolu şirketlerine, İDO’ya ve TCDD’ye de bilet satışında destek sağlıyor.

Karşılaştırma olanağı da var

Biletall.com CEO’su Yaşar Çelik, otobüs firmaları ile yaptıkları işbirliği hakkında, “2016’da ürün sepetimize 40 yeni otobüs firmasını ekledik. Ulusal ve uluslararası birçok şirket ile işbirlikleri yaparak, firmaları daha çok kullanıcıya ulaştırıyoruz. Bu onlar için büyük bir avantaj. Seyahate çıkacak yolcular, web sayfalarımızda, acentelerimizde, mobil uygulamalarımızda ve kiosklarda bütün ulaşım araçlarının seferlerini, fiyatlarını görüp rezervasyon yapabiliyor, bileti satın alabiliyor ve aynı rotada uçak ve otobüs biletlerini karşılaştırabiliyorlar'' dedi.

Otobüs, uçak, tren ve İDO biletleri bir arada

Türkiye’de otobüs, uçak ve deniz otobüsü biletlerini bir arada sunan konseptin ilk ve tek yaratıcısı olan biletall.com,  yolculara uçak ve otobüs biletlerini birbirleri ile kıyaslama imkânı da sunuyor. biletall.com, ayrıca Türkiye’nin önde gelen firmalarına gerçekleştirdiği anlaşmalar ile mobil uygulamalar ve 800’den fazla web sayfasına online bilet satış altyapısı sağlayarak bu alanda büyümesini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 120 milyon TL ciro elde eden biletall.com, 2016 için 160 milyon TL ciro hedefliyor.


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159