Bireysel otobüsçüler Derneği’nden İETT’ye ziyaret

banner113

Özel halk otobüsçülerin üyesi olduğu Bireysel Otobüsçüler Derneği İETT Genel Müdürlüğü’na yeni atanan Alper Bilgili’yi ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de özel halk otobüsçülerin yaşadığı sorunları aktardı.

banner114
PİYASA 09.07.2020, 13:29 09.07.2020, 13:33 Taşıma Dünyası
Bireysel otobüsçüler Derneği’nden İETT’ye ziyaret

İsmail Aktaş başkanlığında Bireysel Otobüsçüler Yönetim Kurulu Üyeleri İETT Genel Müdürlüğü’ne yeni atanan Alper Bilgili’yi ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler. Yapılan ziyarette heyet İETT Genel Müdürü Alper Bilgili’nin yanı sıra İETT Genel Müdür Yardımcıları Hamdi Alper Kolukısa ve Murat Altıkardeşler ile bir araya geldiler. Bireysel Otobüsçüler Derneği Başkanı İsmail Aktaş, yaptıkları görüşmede özel halk otobüsçülerin sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini aktardıklarını belirtti. İsmail Aktaş, yaptıkları görüşmenin çok verimli geçtiğini ve daha kaliteli ve hizmet sunulması noktasında karşılıklı görüş alışverişin devam edeceğini de kaydetti.



Dile getirilen talepler


İsmail Aktaş dile getirdikleri talepleri şu şekilde sıraladı:
-Bireysel otobüsçüler masraf kalemlerinde İETT’nin avantaj sağladığı noktalarda birlikte hareket edilmesini talep etti. Bu imkanın yeni araç ve yakıt alımında da hayata geçirilmesi istendi.
-İkinci el araçların devrinde kolaylıkların sağlanması da talep edildi.
Atıl olan hatların ölçülebilir ifadelerle tespiti ve çözüm önerilerinin dikkate alınması da yapılan görüşmede gündeme geldi.

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili de, İstanbullulara en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını, bireysel otobüsçülerin de bu sürecin çok önemli bir parçası olduğunu belirtti ve karşılıklı görüş alışverişe devam edeceklerini kaydetti.


 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159