banner69

Busworld Turkey 2020 5-7 Mart’ta yapılıyor

banner113

HKF Fuarcılık ve Busworld International ortaklığında, TÖHOB ve İSTAB işbirliği ile 8.kez düzenlenen Busworld Turkey 2020 sektörün 150’yi aşkın önde gelen firmalarının katılımı kapılarını açıyor.

banner114
BUSWORLD TURKEY 2020 21.01.2020, 16:16 27.02.2020, 17:45 Taşıma Dünyası
Busworld Turkey 2020 5-7 Mart’ta yapılıyor

Otobüs endüstrisinde dünyanın en eski ve en yüksek ticaret potansiyelli fuarı olarak Belçika, Hindistan, Rusya, Uzak Doğu, Kuzey Amerika, Latin Amerika da düzenlenen Busworld Fuarlarının Türkiye ayağı Busworld Turkey 5-7 Mart 2020 tarihleri arasında, HKF Fuarcılık ve Busworld International ortaklığında, TÖHOB ve İSTAB işbirliği ile 8.kez düzenleniyor.

150’yi aşkın üretici ve marka katılıyor

Fuar İstanbul Fuar Merkezi’nin 9- ve 10. Salonlarında gerçekleşiyor. Otobüs endüstrisinde faaliyet gösteren 150 den fazla üretici ve yüzlerce marka sektörle bir araya gelecek ve en son ürünlerini sergileyecekler. Yerli üreticilerin yanı sıra Almanya, Avusturya, Çin, İsviçre, İsveç, İngiltere, İsrail, İtalya, İspanya, Lüksemburg, Romanya, gibi pek çok ülkeden katılan uluslararası markalar sonürünlerini alıcılar ve meraklıları ile buluşturacaklar. Otokar, Karsan, Anadolu Isuzu, BMC gibi global otobüs endüstrisinin lokomotifi birçok üretici firma fuarda bizzat yer alıyor.



Sürdürülebilir Şehirler İçin Otobüs Sistemleri


Otobüs endüstrisinin tedarikçisi ve hizmet üreticisi, otobüs yan sanayinin dev firmaları fuarda yer alacaklar. Türkiye’nin birçok çok noktasından fuarı ziyaret edecek Belediye Başkanları olacak. Busworld Academy tarafından Fuar Bünyesinde düzenlenen “Sürdürülebilir Şehirler İçin Otobüs Sistemleri” adlı konferans sektöre ışık tutarak, sektör için çok önemli konuşmacıları ağırlayacak.

TÖHOB Genel Kurulu Busworld Fuarı’nda

TÖHOB (Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği) Yıllık Genel Kurul Toplantısını fuar çatısı altında düzenleyecek. Böylece sektörün önde gelen birçok mensubu fuarı ziyaret edecekler. Alım heyeti kapsamında Busworld International ile ortak oluşturulan, yurtdışındangelecek yüksek alım kapasitesine sahip seçkin alıcı kitlesi 3 gün boyunca fuarı ziyaret ederek birebir temaslarda bulunacak. Fuarı bu yıl 20 uluslararası 19 yerli basın mensubu ziyaret edecekler. Bu sayede fuara katılan markaların en yeni ürünleri tüm dünya çapında ve yerli endüstriye tanıtılmış olacak.

 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159