banner69

Busworld Turkey Fuarı Kapılarını Açıyor

banner113

Otobüs endüstrisinde dünyanın en saygın ve en yüksek ticaret potansiyelli fuarı olarak Avrupa, Hindistan, Rusya, Orta Asya, Güneydoğu Asya ve Latin Amerika da düzenlenen Busworld Fuarlarının Türkiye ayağı BUSWORLD TURKEY bu yıl HKF Fuarcılık, Busworld International ortaklığı, TÖHOB işbirliği ve ISTAB desteği ile 05-07 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor. 3 gün sürecek fuar 128’i aşkın firma katılırken sektör mensubu pek çok profesyoneli ağırlıyor.

banner114
BUSWORLD TURKEY 2020 02.03.2020, 12:30 06.03.2020, 09:35 Taşıma Dünyası
Busworld Turkey Fuarı Kapılarını Açıyor
Otobüs endüstrisinde dünyanın en saygın ve en yüksek ticaret potansiyelli fuarı olarak Avrupa, Hindistan, Rusya, Orta Asya, Güneydoğu Asya ve Latin Amerika  da düzenlenen Busworld Fuarlarının Türkiye ayağı BUSWORLD TURKEY bu yıl HKF Fuarcılık, Busworld International ortaklığı, TÖHOB işbirliği ve ISTAB desteği ile 05-07 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor. 3 gün sürecek fuar 128’i aşkın firma katılırken sektör mensubu pek çok profesyoneli ağırlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı organizasyonu ile gerçekleştirilecek alım heyeti çalışmaları kapsamında bu yıl Doğu Avrupa, Türkî Cumhuriyetler, Orta Doğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda potansiyel alıcıdan oluşan yabancı alım heyetleri fuarı ziyaret ederek ve birebir görüşmeler yapacaklar

BUSWORLD TURKEY
Fuarı Otobüs endüstrisindeki son gelişmelerin takip edildiği önemli bir ticaret merkezi olmasının yanı sıra, BUSWORLD AKADEMİ tarafından 05 Mart Perşembe ve 06 Mart Cuma günleri Pamukkale Seminer Salonu’nda organize edilen Akıllı Şehirler için Sürüdürülebilir Otobüs Sistemleri konulu konferansa ve TÖHOB (Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği) 5 Mart  Cumag ünü Pamukkale  Seminer Salonu’nda düzenlenecek Genel Kurul Toplantısı’na da ev sahipliği yapıyor.

Busworld Turkey 2020 Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nin 9 ve 10. Salonlarında gerçekleşiyor.

Otokar, Karsan Anadolu Isuzu, MAPAR, BMC, ZF Türk,  Allison Transmision, FKT Koltuk Sistemleri, İnova Koltuk gibi global otobüs endüstrisinin lokomotifi birçok üretici firma fuarda yer alıyor.

Busworld Turkey hakkında:
1971 yılında Belçika Kortrijk’te ilk kez düzenlenen Busworld Fuarı, yıllar içerisinde otobüs sektörünün en eski ve en saygın ihtisas fuarı olarak uluslararası bilinirliğe sahip olmayı başardı. Bununla birlikte 2004 yılında Türk fuar organizatörü HKF Fuarcılık A.Ş. ile birlikte düzenlenmeye başlanan Busworld Turkey Fuarı, uluslararası ihtisas fuarcılığının en önemli fuarları arasında söz sahibi olmanın yanı sıra, UFI Onaylı Fuar sertifikasına sahip BUSWORLD TURKEY, dünya standartlarında kaliteli uluslararası ihtisas fuarları arasında yer alıyor.

Online Davetiye

Fuar Alani: ISTANBUL FUAR MERKEZI Adres: Istanbul, Fuar Merkezi 34149 Yesilkoy


BUSWORLD TURKEY KATILIMCI LISTESI 2020
 
VE STAND NO


BUSWORLD TURKEY inauguration-TR-ENG / RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159